Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Koprivko" data-source="post: 776833" data-attributes="member: 68977"><p>Ma imam ja dosta problema u zivotu, tak da ove drekece mogu i rucno jednog po jednog eliminirati xD ali da, neemazal bi mi pomognuo? To mogu nabaviti tu u obliznjoj poljoapoteci. Citao sam i da bi ih se mogao rijesiti i sa spricanjem pola alkohol pola voda? Par jace zarazenih listova sam skinuo, ali jako je puno toga na njima.. Imam 2x NL auto, 2x pineapple kush i 1x euphoria cbd, zemlja potgrond h, biobizz paket, slavol i plantella list/cvet.. plan je bio imati ih vani po suncu pa seliti u indoor po kisi (da zasparam na struji), shvatio sam da radim gluposti tak da cu ove odraditi outdoor u teglama, imam ih jos par u outdooru al one mi nisu problem. Radim lst na ovima u teglama tak da bi ih svejedno na cvijetanje prebacio u indoor kad napunim teglu,ili? Unutra imam sf4000 koji sam nabavio prije dvije godine, odradio jedan indoor kad mi ih je napala pepelnica, uspio sam izvuci pola kg dobrog dima iz 6 biljaka, ocistio ih u hidroperoksidu, da ne duljim.. nesto malo znam, puno vise neznam, pa bi mi dobro dosao jedan znalac da me uputi kad zaglibim.. evo i slikica[ATTACH]477284[/ATTACH][ATTACH]477285[/ATTACH][ATTACH]477286[/ATTACH][ATTACH]477287[/ATTACH][ATTACH]477288[/ATTACH][ATTACH]477289[/ATTACH][ATTACH]477290[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Koprivko, post: 776833, member: 68977"] Ma imam ja dosta problema u zivotu, tak da ove drekece mogu i rucno jednog po jednog eliminirati xD ali da, neemazal bi mi pomognuo? To mogu nabaviti tu u obliznjoj poljoapoteci. Citao sam i da bi ih se mogao rijesiti i sa spricanjem pola alkohol pola voda? Par jace zarazenih listova sam skinuo, ali jako je puno toga na njima.. Imam 2x NL auto, 2x pineapple kush i 1x euphoria cbd, zemlja potgrond h, biobizz paket, slavol i plantella list/cvet.. plan je bio imati ih vani po suncu pa seliti u indoor po kisi (da zasparam na struji), shvatio sam da radim gluposti tak da cu ove odraditi outdoor u teglama, imam ih jos par u outdooru al one mi nisu problem. Radim lst na ovima u teglama tak da bi ih svejedno na cvijetanje prebacio u indoor kad napunim teglu,ili? Unutra imam sf4000 koji sam nabavio prije dvije godine, odradio jedan indoor kad mi ih je napala pepelnica, uspio sam izvuci pola kg dobrog dima iz 6 biljaka, ocistio ih u hidroperoksidu, da ne duljim.. nesto malo znam, puno vise neznam, pa bi mi dobro dosao jedan znalac da me uputi kad zaglibim.. evo i slikica[ATTACH]477284[/ATTACH][ATTACH]477285[/ATTACH][ATTACH]477286[/ATTACH][ATTACH]477287[/ATTACH][ATTACH]477288[/ATTACH][ATTACH]477289[/ATTACH][ATTACH]477290[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom