Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="p0w3r" data-source="post: 776615" data-attributes="member: 82926"><p>Ti si me spustio na zemlju. Ispada 1 - maksimalno 2 biljke, ako 150-200, razumijem li dobro? 125 općenito dovoljno za jedan po vašem mišljenju?</p><p>Mislio sam profesionalno o mnogim biljkama, ali kako sam shvatio iz vaše poruke, sve nije u tom obimu.</p><p>Ima li neka preporuka da se u srbiji nađe svjetlo u regiji 100-200 eura? Pitam u slučaju da iznenada vidite dobra gotova rješenja.</p><p>Hteo sam i da pitam da li slanje iz poznatih radnji unutar Srbije neće doneti probleme? Mislim imate li iskustva. Hvala vam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="p0w3r, post: 776615, member: 82926"] Ti si me spustio na zemlju. Ispada 1 - maksimalno 2 biljke, ako 150-200, razumijem li dobro? 125 općenito dovoljno za jedan po vašem mišljenju? Mislio sam profesionalno o mnogim biljkama, ali kako sam shvatio iz vaše poruke, sve nije u tom obimu. Ima li neka preporuka da se u srbiji nađe svjetlo u regiji 100-200 eura? Pitam u slučaju da iznenada vidite dobra gotova rješenja. Hteo sam i da pitam da li slanje iz poznatih radnji unutar Srbije neće doneti probleme? Mislim imate li iskustva. Hvala vam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom