Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FicoUK" data-source="post: 776031" data-attributes="member: 73279"><p>3. AC infinity T8 £325 dostava kroz 10 dana, definitivno vise nego sam planirao na to potrosit al sad kad vidim proizvod i ako je to dosta za cjeli sator, vjv opravdava cjenu..</p><p>4. 5. s tim sam se planirao bavit iduci mjesec (kuzim tvoju perspektivu, trosit vrjeme objasnjavat ljencinama i na kraju nece bit nista od toga, obecajem da nisam jedan od njih lol, zato i hocu prvo sator da imam nesta fizicki u sobi, onda konkretno rjesavat stvar po stvar, ovak je sve puno price malo muzike..)</p><p>6. mislio sam 6 il 9 automata na tu povrsinu, mozda 6 za prvi put da vidim kak ce to ic i da imam prostora u satoru oko biljaka za radit pa onda sa vise iskustva mozda radit drugcije</p><p>7. imam pouzdanu osobu koja narucuje sve na svoju adresu i ime tak da nebi trebalo bit drame, i definitivno sam zainteresiran za taj caj, opet malo preko budzeta al okej, sve i da pocnem mjesec dana kasnije al kak bog zapovijeda..</p><p>8. ako bi jos za ovo mogo stavit konkretno koji filter bi ti spario sa tom turbinom.. sto puta hvala</p><p>9. Vidit cu prvo te lampe koje su sa satorom dns il sutra i postat slike pa mi ti reci onda jel to moze proc, ako ne onda nebi ni na tom stedio.. lako kroz dva mjeseca tri ulozim u top panel koji mi treba ako sve ostalo ide po planu, al ako potrosim cca 700 funti na caj i turbinu, investiciju u top svjetla bi mozda pomaknuo za mjesec dva</p><p>10. Hvala ti kralju za pomoc, niti ne ocekujem da mi ti nacrtas sve i posaljes linkove, samo dok ne pocnem konkretno od nekud puno je upitnika nad glavom, ak me kuzis... Hvala jos jednom</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FicoUK, post: 776031, member: 73279"] 3. AC infinity T8 £325 dostava kroz 10 dana, definitivno vise nego sam planirao na to potrosit al sad kad vidim proizvod i ako je to dosta za cjeli sator, vjv opravdava cjenu.. 4. 5. s tim sam se planirao bavit iduci mjesec (kuzim tvoju perspektivu, trosit vrjeme objasnjavat ljencinama i na kraju nece bit nista od toga, obecajem da nisam jedan od njih lol, zato i hocu prvo sator da imam nesta fizicki u sobi, onda konkretno rjesavat stvar po stvar, ovak je sve puno price malo muzike..) 6. mislio sam 6 il 9 automata na tu povrsinu, mozda 6 za prvi put da vidim kak ce to ic i da imam prostora u satoru oko biljaka za radit pa onda sa vise iskustva mozda radit drugcije 7. imam pouzdanu osobu koja narucuje sve na svoju adresu i ime tak da nebi trebalo bit drame, i definitivno sam zainteresiran za taj caj, opet malo preko budzeta al okej, sve i da pocnem mjesec dana kasnije al kak bog zapovijeda.. 8. ako bi jos za ovo mogo stavit konkretno koji filter bi ti spario sa tom turbinom.. sto puta hvala 9. Vidit cu prvo te lampe koje su sa satorom dns il sutra i postat slike pa mi ti reci onda jel to moze proc, ako ne onda nebi ni na tom stedio.. lako kroz dva mjeseca tri ulozim u top panel koji mi treba ako sve ostalo ide po planu, al ako potrosim cca 700 funti na caj i turbinu, investiciju u top svjetla bi mozda pomaknuo za mjesec dva 10. Hvala ti kralju za pomoc, niti ne ocekujem da mi ti nacrtas sve i posaljes linkove, samo dok ne pocnem konkretno od nekud puno je upitnika nad glavom, ak me kuzis... Hvala jos jednom [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom