Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bizzzo" data-source="post: 776029" data-attributes="member: 3831"><p>1. Malo je 650m3. 2mx2mx2m=8m3, 60 izmjena u satu ti je na 670 vec. Barem 1000m3 a idealno 1300m3 pa da moze raditi na 50 ili 60 % da se ne cuje kao avion</p><p>2. Uvijek gledaj da ti je oprema jaca nego sto ti treba jer ne mora onda raditi na 100 %</p><p>3. Ako imas opciju nabavi AC Infinity T8 turbinu. Ona ima i kontroler na kojem ti biljezi i temp i vlagu</p><p>4. Stupni ventilatori barem 2 komada</p><p>5. Oscilirajuci ventilatori oni crveni kod mene sto si vidio jedno 4 komada</p><p>6. Tegle (koliko planiras biljaka)?</p><p>7. Mozes naruciti za englesku, preporuka jedino da odvojeno narucis sjemenke i da salju skrivene a soil i caj mozes do 300 funti bez problema.</p><p>8. Filter obavezno, sukladno turbini koju nabavis</p><p>9. Na taj prostor bi isao sa Lumatek 600pro ili neki Mars Hydro ovisno koliko imas novaca za panel</p><p></p><p>Vise ti necu tipkati. Ovo sve ti pise u mojim dnevnicima gore sto sam ti linkao. U detalj. Tako da u slijedecim postovima molim te da postavis nesto sto imas kao odabrano ili dilemu jer ovako s tobom nagadjati mozemo 3 dana. I ne bi bio prvi koji bi zavrsio samo na tom nagadjanju....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bizzzo, post: 776029, member: 3831"] 1. Malo je 650m3. 2mx2mx2m=8m3, 60 izmjena u satu ti je na 670 vec. Barem 1000m3 a idealno 1300m3 pa da moze raditi na 50 ili 60 % da se ne cuje kao avion 2. Uvijek gledaj da ti je oprema jaca nego sto ti treba jer ne mora onda raditi na 100 % 3. Ako imas opciju nabavi AC Infinity T8 turbinu. Ona ima i kontroler na kojem ti biljezi i temp i vlagu 4. Stupni ventilatori barem 2 komada 5. Oscilirajuci ventilatori oni crveni kod mene sto si vidio jedno 4 komada 6. Tegle (koliko planiras biljaka)? 7. Mozes naruciti za englesku, preporuka jedino da odvojeno narucis sjemenke i da salju skrivene a soil i caj mozes do 300 funti bez problema. 8. Filter obavezno, sukladno turbini koju nabavis 9. Na taj prostor bi isao sa Lumatek 600pro ili neki Mars Hydro ovisno koliko imas novaca za panel Vise ti necu tipkati. Ovo sve ti pise u mojim dnevnicima gore sto sam ti linkao. U detalj. Tako da u slijedecim postovima molim te da postavis nesto sto imas kao odabrano ili dilemu jer ovako s tobom nagadjati mozemo 3 dana. I ne bi bio prvi koji bi zavrsio samo na tom nagadjanju.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom