Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FicoUK" data-source="post: 775960" data-attributes="member: 73279"><p>Pozdrav svima, </p><p>Čitam ovaj forum godinama al nisam još nikad pisao.. Svaka čast na količini informacija i savjeta i dobre volje.. Godinama sam planirao početi saditi ali sam uvjek bio ograničen s nečim a i malo mi je to parilo riskantno dok sam bio u hrvatskoj. Zadnjih par godina živim u engleskoj, tu do devet biljaka nije kriminal, konačno imam prostor i nešto kapitala za složiti šator.. dakle imam nešto znanja o svemu tome ali nula praktičnog iskustva, pa se nadam da imaš vremena za bit moj mentor..</p><p>Šator će bit 2 sa 2 metra i bice u prostoriji namjenjenoj samo za to, dakle nebi trebao imat većih problema da osiurati idealne uvjete. Lampe LED, ventilaciju, filteri... htio bi složiti to što je kvalitetnije i profesionalnije moguce, znam otprilike šta hocu al bi htio dogovorit mentorstvo prije nego pocnem naručivati opremu i bacati novce na svoje neiskustvu.. za prvi grow sam mislio automate u zemlji nešto tipa Auto Critical Orange Punch narucit iz nizozemske (da ne reklamiram sad nikog) ali i tu su sugestije dobro došle.. </p><p>Da ne duljim sad puno, hoćeš li biti moj mentor?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FicoUK, post: 775960, member: 73279"] Pozdrav svima, Čitam ovaj forum godinama al nisam još nikad pisao.. Svaka čast na količini informacija i savjeta i dobre volje.. Godinama sam planirao početi saditi ali sam uvjek bio ograničen s nečim a i malo mi je to parilo riskantno dok sam bio u hrvatskoj. Zadnjih par godina živim u engleskoj, tu do devet biljaka nije kriminal, konačno imam prostor i nešto kapitala za složiti šator.. dakle imam nešto znanja o svemu tome ali nula praktičnog iskustva, pa se nadam da imaš vremena za bit moj mentor.. Šator će bit 2 sa 2 metra i bice u prostoriji namjenjenoj samo za to, dakle nebi trebao imat većih problema da osiurati idealne uvjete. Lampe LED, ventilaciju, filteri... htio bi složiti to što je kvalitetnije i profesionalnije moguce, znam otprilike šta hocu al bi htio dogovorit mentorstvo prije nego pocnem naručivati opremu i bacati novce na svoje neiskustvu.. za prvi grow sam mislio automate u zemlji nešto tipa Auto Critical Orange Punch narucit iz nizozemske (da ne reklamiram sad nikog) ali i tu su sugestije dobro došle.. Da ne duljim sad puno, hoćeš li biti moj mentor? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom