Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nikopanija1" data-source="post: 771625" data-attributes="member: 38741"><p>Pozdrav Bizzzo! Ne verujem da me se secas, piatao sam te za par saveta o autosima pre pola god otp i bili su mi jako korisni, tako da sam ostatak growa izgurao do kraja bez problema i imao bogat rod, furnjalo se cele zime Sada imam novi grow 2x NL auto i 2x Wotermelon auto RQS i opet sam imao fucking problem sa zemljom, da ne objasnjavam, komplikovano je, sustnia je da sam 2 zabio u staru zemlju, prethodno dobro ociscenu od korencica, pomesano sa pregorelim stajskim djubrivom, a za dve sam doneo sa sela, navodno bolju, ali se ispostavilo punu gnatova i jos nekih buba. Prvo sam probao sa krompirom i sircetom ali nije uspelo, musice su se samo mnozile. Onda sam zemlju prekrio sitnim peskom i opet sirce i cini se da to pomaze. U nedelju dana nisam pronasao nijednu musicu, tek juce jednu. Ali mi se ove dve biljke u zemlji sa sela suse odozdo, promenile su boju u svetlo zelenu i ne izgledaju uopste dobro, videces na slikama. Voleo bih da cujem i tvoje misljenje, da li se to desava samo zbog gnatova ili postoji jos neki problem. PH vode ne regulisem, jer mi se pokvario aparat a trenutno nisam u mogucnosti da nabavim novi. Zalivam ih vec neko vreme samo odozdo, preko tacne, par puta sam im dao plantelu list a od kad su bacile preflower samo vodom na po 3-4 dana. Evo slika pa te molim da mi das tvoju procenu.</p><p>P.S. Please nemoj da mi se ljutis sto neke saksije i kanta nisu pune do vrha, jedva da sam i ovo uspeo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikopanija1, post: 771625, member: 38741"] Pozdrav Bizzzo! Ne verujem da me se secas, piatao sam te za par saveta o autosima pre pola god otp i bili su mi jako korisni, tako da sam ostatak growa izgurao do kraja bez problema i imao bogat rod, furnjalo se cele zime Sada imam novi grow 2x NL auto i 2x Wotermelon auto RQS i opet sam imao fucking problem sa zemljom, da ne objasnjavam, komplikovano je, sustnia je da sam 2 zabio u staru zemlju, prethodno dobro ociscenu od korencica, pomesano sa pregorelim stajskim djubrivom, a za dve sam doneo sa sela, navodno bolju, ali se ispostavilo punu gnatova i jos nekih buba. Prvo sam probao sa krompirom i sircetom ali nije uspelo, musice su se samo mnozile. Onda sam zemlju prekrio sitnim peskom i opet sirce i cini se da to pomaze. U nedelju dana nisam pronasao nijednu musicu, tek juce jednu. Ali mi se ove dve biljke u zemlji sa sela suse odozdo, promenile su boju u svetlo zelenu i ne izgledaju uopste dobro, videces na slikama. Voleo bih da cujem i tvoje misljenje, da li se to desava samo zbog gnatova ili postoji jos neki problem. PH vode ne regulisem, jer mi se pokvario aparat a trenutno nisam u mogucnosti da nabavim novi. Zalivam ih vec neko vreme samo odozdo, preko tacne, par puta sam im dao plantelu list a od kad su bacile preflower samo vodom na po 3-4 dana. Evo slika pa te molim da mi das tvoju procenu. P.S. Please nemoj da mi se ljutis sto neke saksije i kanta nisu pune do vrha, jedva da sam i ovo uspeo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom