Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="goran641" data-source="post: 771441" data-attributes="member: 77686"><p>Poštovanje mentore, evo nas, 3 Lavandera sa Soma DYS. Oprema, stara, nadam se zadnji put, HPS 400, ventilator bez potenciometra itd. Novo, jak odvlaživač tako da su uvjeti vrlo dobri. Temperatura 19-26C, vlaga nije prešla 50%. Starost 114 dana od toga 64 dana od switcha. Nov je i mikroskop. Ima nešto mliječnih ali amber ne. Plan je još oko 14 dana. Molim te za mišljenje.</p><p>Glavno pitanje je kako završiti organski uzgoj. Kao da sam vidio negdje zadnjih 7 dana bez vode? Inače su zadnja 2 tjedna na 15 grama čaja po biljci, zadnji put prije 2 dana. Da li još jednom dodati ili ne ?</p><p>Sa uzgojem sam prezadovoljan. Po nekim dnevnicima se provlačilo pitanje da li je možda prinos kod organskog manji. Ne,nije. Trenutno mi glavni problem koliko još flaša kupiti za curing. O masnoći da ne pričam. No kompleta review slijedi po završetku Evo par slikica i pozdrav svima.</p><p></p><p>Evo jedan zabavan giff ako prođe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goran641, post: 771441, member: 77686"] Poštovanje mentore, evo nas, 3 Lavandera sa Soma DYS. Oprema, stara, nadam se zadnji put, HPS 400, ventilator bez potenciometra itd. Novo, jak odvlaživač tako da su uvjeti vrlo dobri. Temperatura 19-26C, vlaga nije prešla 50%. Starost 114 dana od toga 64 dana od switcha. Nov je i mikroskop. Ima nešto mliječnih ali amber ne. Plan je još oko 14 dana. Molim te za mišljenje. Glavno pitanje je kako završiti organski uzgoj. Kao da sam vidio negdje zadnjih 7 dana bez vode? Inače su zadnja 2 tjedna na 15 grama čaja po biljci, zadnji put prije 2 dana. Da li još jednom dodati ili ne ? Sa uzgojem sam prezadovoljan. Po nekim dnevnicima se provlačilo pitanje da li je možda prinos kod organskog manji. Ne,nije. Trenutno mi glavni problem koliko još flaša kupiti za curing. O masnoći da ne pričam. No kompleta review slijedi po završetku Evo par slikica i pozdrav svima. Evo jedan zabavan giff ako prođe. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom