Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="selectio" data-source="post: 769136" data-attributes="member: 74610"><p>Evo citata mentora iz mog prvog growa:</p><p></p><p><strong>"Stoga, kada biljka procvjeta, uklonite/odsjecite svo donje lišće i sve niže nerazvijene stabljike, koje nemaju dovoljan pristup svjetlu (Lolipopping)"</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>odnosno</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>"</strong>Naše biljke trebaju svjetlost za stvaranje hedova. Ako se dozvoli prirodni rast (bez obrezivanja na bilo koji način), bit će dijelova biljke koji će dobivati manje svjetlosti (obično donji dijelovi biljke). Ova područja ne samo da će proizvesti manje hedove, već će i zaustaviti proizvodnju u drugim dijelovima biljke koja dobivaju više svjetla, smanjujući tako veličinu i kvalitetu tvoje konačne žetve.</p><p></p><p>Lolli u osnovi uklanja područja koja primaju manje svjetlosti. To omogućuje tvojoj biljci da svu svoju energiju usmjeri na razvijanje gustih, ukusnih hedova na područjima koja će primati više svjetlosti i u konačnici donijeti veći i kvalitetnije materijal.</p><p>Ja skidam obično oko 50%, pola grane ostavim a možeš ti i 2/3 grane skinuti. Sve zavisi od tvojih želja. Za početak bih ti preporučio da uradiš kao i ja."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selectio, post: 769136, member: 74610"] Evo citata mentora iz mog prvog growa: [B]"Stoga, kada biljka procvjeta, uklonite/odsjecite svo donje lišće i sve niže nerazvijene stabljike, koje nemaju dovoljan pristup svjetlu (Lolipopping)" odnosno "[/B]Naše biljke trebaju svjetlost za stvaranje hedova. Ako se dozvoli prirodni rast (bez obrezivanja na bilo koji način), bit će dijelova biljke koji će dobivati manje svjetlosti (obično donji dijelovi biljke). Ova područja ne samo da će proizvesti manje hedove, već će i zaustaviti proizvodnju u drugim dijelovima biljke koja dobivaju više svjetla, smanjujući tako veličinu i kvalitetu tvoje konačne žetve. Lolli u osnovi uklanja područja koja primaju manje svjetlosti. To omogućuje tvojoj biljci da svu svoju energiju usmjeri na razvijanje gustih, ukusnih hedova na područjima koja će primati više svjetlosti i u konačnici donijeti veći i kvalitetnije materijal. Ja skidam obično oko 50%, pola grane ostavim a možeš ti i 2/3 grane skinuti. Sve zavisi od tvojih želja. Za početak bih ti preporučio da uradiš kao i ja." [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom