Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Komar87" data-source="post: 768663" data-attributes="member: 79269"><p>Izvini molim te, nisam hteo ni mislio ništa loše... Ne snalazim se baš najbolje. Nemoj mi zameriti.</p><p>E sad ovako, ja sam Marko, počeo sam svoj grow u zatvorenom, ovo je drugi grov po redu.</p><p>1. Seme je Gorila Cookies iz kolekcije 2Fast4Buds.</p><p>2. Zemlja je Substral 6.5-7 pH</p><p>3. Portovi su klasične saksije od 7l</p><p>Ušao sam u 5tu nedelju ( prvu ne računam, prva nedelja proklijavanja i vegetacije)</p><p>Proklijavanje uradjenjo u ubrusu sa vodom, na 24' celzijusa. Potom, posadjene u 0.5l plastične čaše, kada su napuneile času sa korenom presadjene u 7l saksije.</p><p>Prihrana po preporuci drugara uzeo sam Hesi, po njihovoj tabeli bez odstupanja.</p><p>Prve 4 nedelje Root i TnT + super Vit.</p><p>Co2 dodajem uz pomoć tableta Co2 za akvarijumsko bije, po pola šumeće tablete na flašu 2l to polako isparava i puni box koji je inprovizovan od panela... </p><p>Sijalica je HPS 400w sa dodatkom led traka za uzgoj biljaka.</p><p>Činimi se da dosta kasne sa cvetom.</p><p>Ušao u 5tu nedelju krenuo boos i Bloom.</p><p>Kasnije ću ti poslati fotkice da vidiš da li negde grešim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Komar87, post: 768663, member: 79269"] Izvini molim te, nisam hteo ni mislio ništa loše... Ne snalazim se baš najbolje. Nemoj mi zameriti. E sad ovako, ja sam Marko, počeo sam svoj grow u zatvorenom, ovo je drugi grov po redu. 1. Seme je Gorila Cookies iz kolekcije 2Fast4Buds. 2. Zemlja je Substral 6.5-7 pH 3. Portovi su klasične saksije od 7l Ušao sam u 5tu nedelju ( prvu ne računam, prva nedelja proklijavanja i vegetacije) Proklijavanje uradjenjo u ubrusu sa vodom, na 24' celzijusa. Potom, posadjene u 0.5l plastične čaše, kada su napuneile času sa korenom presadjene u 7l saksije. Prihrana po preporuci drugara uzeo sam Hesi, po njihovoj tabeli bez odstupanja. Prve 4 nedelje Root i TnT + super Vit. Co2 dodajem uz pomoć tableta Co2 za akvarijumsko bije, po pola šumeće tablete na flašu 2l to polako isparava i puni box koji je inprovizovan od panela... Sijalica je HPS 400w sa dodatkom led traka za uzgoj biljaka. Činimi se da dosta kasne sa cvetom. Ušao u 5tu nedelju krenuo boos i Bloom. Kasnije ću ti poslati fotkice da vidiš da li negde grešim... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom