Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zinabro23" data-source="post: 768270" data-attributes="member: 45798"><p>Prije svega pozdrav cijelom forumu i tebi mentor bizzo!</p><p>Već duži niz godina čitam forum i upijam znanje iskusnih članova te sam se odlučio za prvi indoor na temelju tog prikupljenog znanja dok iza sebe imam nešto iskustva i dva određena outdoora i puno sati čitanja ovog predivnog foruma punog nesebično podjeljenog znanja koje daje odgovore na mnoga pitanja...</p><p>Međutim</p><p>Krenuo sam sa prvim indoor grow-om 03.12.22. Sa 3 automata s time da su dva niknula tog datuma dok je jedan(treci) automat niknuo 06.12.22.</p><p>Biljke napreduju dobro za sada ali bi volio čuti neka ozbiljnija mišljenja da sam sebe uvjerim da radim sve donekle kako treba pa me zanima smijem li se ovdje obratit za neki savjet treba li šta izmjeniti ili ne, a ako je to okej ja ću objaviti slike i detaljnije pokazati trenutnu situaciju..</p><p>Čisto bi volio čuti savjete dali bi mogao nešto poboljšati...</p><p>Od opreme je sljedeće..</p><p>Box:80x80x160</p><p>Ispuh: vk 100</p><p>Upuh pasivan</p><p>Vent : 15w clip fan</p><p>Vent : 40w po potrebi u kasnijoj fazi ako zatreba..</p><p>Lampa: Lumatek CMH 315w</p><p>Tempo/hidro metar</p><p>Ph metar</p><p>Temp: dan 26/18-20 noć</p><p>Potovi : pasticni 9 l s tim da su krcati zemljom do vrha pa računam nekih 10 l..</p><p>Zemlja : Composana</p><p>Gnojiva : Hesi root complex , Hesi bloom complex , Hesi super vit , Hesi p+</p><p>Trening : lst</p><p>Sjeme : Barney"s : White widow xxl auto , Gorilla zkittlez auto i Wedding cake auto..</p><p>Neznam jesam li nešto zaboravio ali eto ako ima netko voljan uletit i bacit oko pa objavim detaljnije..</p><p>Ps: nisam bio siguran gdje se smijem ovako javiti sa pitanjem( ili 10 pitanja heheh sorryyy) </p><p> ali ako sam dobro razumio smijem u mentorskom kutku??</p><p>Molim vas ispravite me i uputite ako sam pogrjesio..</p><p>Lp</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zinabro23, post: 768270, member: 45798"] Prije svega pozdrav cijelom forumu i tebi mentor bizzo! Već duži niz godina čitam forum i upijam znanje iskusnih članova te sam se odlučio za prvi indoor na temelju tog prikupljenog znanja dok iza sebe imam nešto iskustva i dva određena outdoora i puno sati čitanja ovog predivnog foruma punog nesebično podjeljenog znanja koje daje odgovore na mnoga pitanja... Međutim Krenuo sam sa prvim indoor grow-om 03.12.22. Sa 3 automata s time da su dva niknula tog datuma dok je jedan(treci) automat niknuo 06.12.22. Biljke napreduju dobro za sada ali bi volio čuti neka ozbiljnija mišljenja da sam sebe uvjerim da radim sve donekle kako treba pa me zanima smijem li se ovdje obratit za neki savjet treba li šta izmjeniti ili ne, a ako je to okej ja ću objaviti slike i detaljnije pokazati trenutnu situaciju.. Čisto bi volio čuti savjete dali bi mogao nešto poboljšati... Od opreme je sljedeće.. Box:80x80x160 Ispuh: vk 100 Upuh pasivan Vent : 15w clip fan Vent : 40w po potrebi u kasnijoj fazi ako zatreba.. Lampa: Lumatek CMH 315w Tempo/hidro metar Ph metar Temp: dan 26/18-20 noć Potovi : pasticni 9 l s tim da su krcati zemljom do vrha pa računam nekih 10 l.. Zemlja : Composana Gnojiva : Hesi root complex , Hesi bloom complex , Hesi super vit , Hesi p+ Trening : lst Sjeme : Barney"s : White widow xxl auto , Gorilla zkittlez auto i Wedding cake auto.. Neznam jesam li nešto zaboravio ali eto ako ima netko voljan uletit i bacit oko pa objavim detaljnije.. Ps: nisam bio siguran gdje se smijem ovako javiti sa pitanjem( ili 10 pitanja heheh sorryyy) ali ako sam dobro razumio smijem u mentorskom kutku?? Molim vas ispravite me i uputite ako sam pogrjesio.. Lp [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom