Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CalMag" data-source="post: 766868" data-attributes="member: 38543"><p>Hvala veliko...Box mi je 1x1m...Led DIY 400W...Jaka ventilacija...Dodatno grejanje-grejalica vođena termostatom...Temp 20/26....zemlja Florabella...Gnojivo HESI...Po tablici ga koristim...Potovi 18-20L..Sorte: ACDC -cbd i dve Jack Herer..Vegetacija je dobro prošla, ali, nakon prebacivanja na 12/12, posle 4 dana, počinju flekice na donjim listovima...a nakon toga sve više i brže..Sad je stiglo do gornjih listova...Inače, sadnja je za potrebe ulja, jer sam ja teško bolestan...Ljut sam na sebe što uopšte nemogu da uporedim moju sliku lista sa forumskim ili internet slikama...Nekapiram što je manjka..ili viška..Danas je 39 dan cvatnje, a jedino sam uradio fluš pre dve nedjelje, sa 60L vode, a zadnjih 20 sam namestio pH na 6,4...Ima li spasa? .Nadam se da su slike jasne...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CalMag, post: 766868, member: 38543"] Hvala veliko...Box mi je 1x1m...Led DIY 400W...Jaka ventilacija...Dodatno grejanje-grejalica vođena termostatom...Temp 20/26....zemlja Florabella...Gnojivo HESI...Po tablici ga koristim...Potovi 18-20L..Sorte: ACDC -cbd i dve Jack Herer..Vegetacija je dobro prošla, ali, nakon prebacivanja na 12/12, posle 4 dana, počinju flekice na donjim listovima...a nakon toga sve više i brže..Sad je stiglo do gornjih listova...Inače, sadnja je za potrebe ulja, jer sam ja teško bolestan...Ljut sam na sebe što uopšte nemogu da uporedim moju sliku lista sa forumskim ili internet slikama...Nekapiram što je manjka..ili viška..Danas je 39 dan cvatnje, a jedino sam uradio fluš pre dve nedjelje, sa 60L vode, a zadnjih 20 sam namestio pH na 6,4...Ima li spasa? .Nadam se da su slike jasne... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom