Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MOSKRI_Fenomen" data-source="post: 765951" data-attributes="member: 41410"><p>tamo u rasporedu prihrane di sam pisao skračenice kod brojki A-alge, B-Bat boost, G-Grow</p><p></p><p>To sam i pretpostavljao za prvu curki ,to je Orangea hiljj kržljava.</p><p>nije mi jasan dio da mogu ubaciti 12h izmedju zaljevanja? </p><p>dosad ih zalijevam jednom ajmo reći u 10 dana s vodom i jednom s gnojivom,i uvijek gledam da ide voda gnojivo ,voda,gnojivo..</p><p>jučer sam im dao dozu prihrane 3 ml algi,3 ml growa i 2ml bat boosta jer su izgledale kko da su se oporavile od duple doze pretprosli tjedan (zato i izgledaju tako skurene) dok ih nisam pregnojio 4 curke su bile top ove dve male koju si odmah i zamjetio one od pocetka kiksaju.</p><p>ta na prvoj slici počela je popravljati boju otkad je dobila 6,5 ph vode.</p><p>a zadnja slika curke di je i hidrometar u tegli je green poison ona je druga curka kojoj ne znam šta je v od početka smežurani listovi ko da ima 90 godina i isto je bila žuta do nedavno,pocela je vraćati boju (ocito je do ph bilo snjima).</p><p></p><p>lumatek sam stavio na 50 posto jačine. a da li ostaje udaljenost 50 cm od curki ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MOSKRI_Fenomen, post: 765951, member: 41410"] tamo u rasporedu prihrane di sam pisao skračenice kod brojki A-alge, B-Bat boost, G-Grow To sam i pretpostavljao za prvu curki ,to je Orangea hiljj kržljava. nije mi jasan dio da mogu ubaciti 12h izmedju zaljevanja? dosad ih zalijevam jednom ajmo reći u 10 dana s vodom i jednom s gnojivom,i uvijek gledam da ide voda gnojivo ,voda,gnojivo.. jučer sam im dao dozu prihrane 3 ml algi,3 ml growa i 2ml bat boosta jer su izgledale kko da su se oporavile od duple doze pretprosli tjedan (zato i izgledaju tako skurene) dok ih nisam pregnojio 4 curke su bile top ove dve male koju si odmah i zamjetio one od pocetka kiksaju. ta na prvoj slici počela je popravljati boju otkad je dobila 6,5 ph vode. a zadnja slika curke di je i hidrometar u tegli je green poison ona je druga curka kojoj ne znam šta je v od početka smežurani listovi ko da ima 90 godina i isto je bila žuta do nedavno,pocela je vraćati boju (ocito je do ph bilo snjima). lumatek sam stavio na 50 posto jačine. a da li ostaje udaljenost 50 cm od curki ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom