Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MOSKRI_Fenomen" data-source="post: 765944" data-attributes="member: 41410"><p>[ATTACH]458480[/ATTACH]</p><p></p><p>znaci ovdje je od početka po datumima prihrana i zaljevanje .</p><p>po redu :: prve tri slike curki su 3¸xorange hill speciall skužit čete koja stagnira za drugima</p><p> četvrta je blueberry-našo sam problem zakljucao sam i pregnojio ih u istom tjednu dva puta</p><p> peta je kung fu-nju isto pregnojio oporavila se 85 posto</p><p> šesta slika je green poison ,green poison od početka faila,bio je žut do nedavno s smežuranim listovima tek sad počeo ići na bolje.</p><p></p><p>-zadnjih jedno gnojenje i jedno zaljevanje tek popravio ph vode s kojom zaljevam(nije iz pipe).</p><p>-lumatek je i dalje na 25 posto jačine jer kad ga stavim na 50 posto automatski mi je preniska vlaga (oko 50 rh)</p><p>-topirane su sve, neke fimane vidit cu da li sam uspio. kung fu i bluebery i green poison lstirane zasad.</p><p>PITANJE? dali je vrijeme da stavim lumatek na 50 posto starost je skoro pa mjesec dana curkama, ako da na kojoj udaljenosti treba biti ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MOSKRI_Fenomen, post: 765944, member: 41410"] [ATTACH alt="IMG_20221115_234045.jpg"]458480[/ATTACH] znaci ovdje je od početka po datumima prihrana i zaljevanje . po redu :: prve tri slike curki su 3¸xorange hill speciall skužit čete koja stagnira za drugima četvrta je blueberry-našo sam problem zakljucao sam i pregnojio ih u istom tjednu dva puta peta je kung fu-nju isto pregnojio oporavila se 85 posto šesta slika je green poison ,green poison od početka faila,bio je žut do nedavno s smežuranim listovima tek sad počeo ići na bolje. -zadnjih jedno gnojenje i jedno zaljevanje tek popravio ph vode s kojom zaljevam(nije iz pipe). -lumatek je i dalje na 25 posto jačine jer kad ga stavim na 50 posto automatski mi je preniska vlaga (oko 50 rh) -topirane su sve, neke fimane vidit cu da li sam uspio. kung fu i bluebery i green poison lstirane zasad. PITANJE? dali je vrijeme da stavim lumatek na 50 posto starost je skoro pa mjesec dana curkama, ako da na kojoj udaljenosti treba biti ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom