Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MOSKRI_Fenomen" data-source="post: 765768" data-attributes="member: 41410"><p>Jedva sam pospajao ali uz silne muke sve je spojeno .</p><p>Gnojiva :GK-organic seaweed liquid(korijenski sustavi od algi)</p><p> GK kalong grow</p><p> GK kalong Bloom. </p><p> Guano bat boost</p><p> Guano florizon</p><p>Puno sam čitao o soma soilu zanimljiv se čini jako.</p><p>Outdoore sam do sad jedino radio pa su mi ledice kvantna fizika i mučim se od samog početka s kontroverznim informacijama o duljini distance izmedju panela i biljki i pogubio sam se te su od samog početka bile na 75 % jačine intenziteta sigurno prvih 4,5 dana kad su nikle iz zemlje .</p><p>Nakon početnog faila sam stavio na 25 % jačinu lumateka i 50 cm udaljenosti</p><p></p><p>Od ukupno 6 biljaka 3 su nikle 17.10 . U plagron light mixu u malim teglama od litru od kojih se vidjelo odmah da s green poisonom neš ne valja (rubovi listova prema gore uvinuti ,boja ne promijenjena,tekstura lista hrapava i čudna)-presadene su 25 .10 u 12 L tegle.</p><p>Ostale dve kung fu i Blue berry rastu ko prasice snjima tek kasnije problemi pretpostavljam ili prehrana ili pH pošto sam im pH namjestio tek nakon 3,4 tj života moguće da je to.</p><p></p><p>Ostalih tri fem Orangea hill special su nikle 25.10 odmah u teglama 12 L</p><p>Od njih tri, dve rastu ko lude ,trenutno su treći tjedan četvrta internoda , dok zadnja curka dutch passion je od prvog dana flekava žuta i stagnira na prvom katu nekako snjom il' se pH lockoutao pa jede samu sebe il' ne znam ni šta.(na forumu mi po slikama izgleda nedostatak cinka)</p><p></p><p>Uglavnom od 6 curki vec sad izgleda ko da cu dve pocupat jednu Orangea hill i jednu green poison jer su nemjerljive s ostalima koje su nikle isti dan i stagniraju pa mi izgleda ko da Ce mi nepotrebnu guzvu napravit.</p><p>4curka je topirano ,1 fim,nakon topiranje krenuo trening lst .</p><p>Večeras ili ujutro kačim slike svega i tablice gnojenja , raspored zalijevanja prigrabe svijetla..i svih 6 curki zasebno i opreme.</p><p>Do sada nisam puno pisao po forumu ali sam njegov član otprilike 15 god te čitam stalno ,</p><p>Nakon svega drago mi je da se pridružuje forumu na ovaj način ugodnu večer,slobodno pitajte sve kaj je nejasno ili što sam zaboravio napomenuti. Peace</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MOSKRI_Fenomen, post: 765768, member: 41410"] Jedva sam pospajao ali uz silne muke sve je spojeno . Gnojiva :GK-organic seaweed liquid(korijenski sustavi od algi) GK kalong grow GK kalong Bloom. Guano bat boost Guano florizon Puno sam čitao o soma soilu zanimljiv se čini jako. Outdoore sam do sad jedino radio pa su mi ledice kvantna fizika i mučim se od samog početka s kontroverznim informacijama o duljini distance izmedju panela i biljki i pogubio sam se te su od samog početka bile na 75 % jačine intenziteta sigurno prvih 4,5 dana kad su nikle iz zemlje . Nakon početnog faila sam stavio na 25 % jačinu lumateka i 50 cm udaljenosti Od ukupno 6 biljaka 3 su nikle 17.10 . U plagron light mixu u malim teglama od litru od kojih se vidjelo odmah da s green poisonom neš ne valja (rubovi listova prema gore uvinuti ,boja ne promijenjena,tekstura lista hrapava i čudna)-presadene su 25 .10 u 12 L tegle. Ostale dve kung fu i Blue berry rastu ko prasice snjima tek kasnije problemi pretpostavljam ili prehrana ili pH pošto sam im pH namjestio tek nakon 3,4 tj života moguće da je to. Ostalih tri fem Orangea hill special su nikle 25.10 odmah u teglama 12 L Od njih tri, dve rastu ko lude ,trenutno su treći tjedan četvrta internoda , dok zadnja curka dutch passion je od prvog dana flekava žuta i stagnira na prvom katu nekako snjom il' se pH lockoutao pa jede samu sebe il' ne znam ni šta.(na forumu mi po slikama izgleda nedostatak cinka) Uglavnom od 6 curki vec sad izgleda ko da cu dve pocupat jednu Orangea hill i jednu green poison jer su nemjerljive s ostalima koje su nikle isti dan i stagniraju pa mi izgleda ko da Ce mi nepotrebnu guzvu napravit. 4curka je topirano ,1 fim,nakon topiranje krenuo trening lst . Večeras ili ujutro kačim slike svega i tablice gnojenja , raspored zalijevanja prigrabe svijetla..i svih 6 curki zasebno i opreme. Do sada nisam puno pisao po forumu ali sam njegov član otprilike 15 god te čitam stalno , Nakon svega drago mi je da se pridružuje forumu na ovaj način ugodnu večer,slobodno pitajte sve kaj je nejasno ili što sam zaboravio napomenuti. Peace [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom