Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Plessamentorom" data-source="post: 763485" data-attributes="member: 78397"><p>Bizzzo pozdrav.</p><p></p><p>Vraćamo se istom problemu, znači jučer sam zalijo samo sa litrom i pol vode i to na način da sam izbušio rupu u čepu boce od litre i pol od 2 mm da budemo sigurni da nisam pre brzo zalijo. Tegla je prije zaljevanja bila osjetno lakša, lišće savijeno prema dole na hedovima. Jutros dođem, situacija ista... E sad mene zanima jedna stvar, na growweedeasy.com sam pročitao o wind burnu, iskreno do danas nisam znao da to postoji uopće... I našo sam ove 3 slike . Meni to izgleda kao problem koji ja imam a ventilator ovaj od proklime koji je u horizontali puše na najjače... Šta misliš jel moguće da je tu vjetar koji puše direktno u te hedove problem pošto su gornji listovi ssvijeni i nakostrješeni na rubovima a donji nemaju problema? [ATTACH]453244[/ATTACH][ATTACH]453241[/ATTACH][ATTACH]453242[/ATTACH][ATTACH]453243[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Plessamentorom, post: 763485, member: 78397"] Bizzzo pozdrav. Vraćamo se istom problemu, znači jučer sam zalijo samo sa litrom i pol vode i to na način da sam izbušio rupu u čepu boce od litre i pol od 2 mm da budemo sigurni da nisam pre brzo zalijo. Tegla je prije zaljevanja bila osjetno lakša, lišće savijeno prema dole na hedovima. Jutros dođem, situacija ista... E sad mene zanima jedna stvar, na growweedeasy.com sam pročitao o wind burnu, iskreno do danas nisam znao da to postoji uopće... I našo sam ove 3 slike . Meni to izgleda kao problem koji ja imam a ventilator ovaj od proklime koji je u horizontali puše na najjače... Šta misliš jel moguće da je tu vjetar koji puše direktno u te hedove problem pošto su gornji listovi ssvijeni i nakostrješeni na rubovima a donji nemaju problema? [ATTACH alt="IMG_20220923_071707.jpg"]453244[/ATTACH][ATTACH]453241[/ATTACH][ATTACH]453242[/ATTACH][ATTACH]453243[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom