Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="karlFranz" data-source="post: 762769" data-attributes="member: 65579"><p>Pajdo Bizzo bubnut cu ovdi koje pitanje pa kako bude.</p><p>Biljke su trebale ici vanka ali nakon prvog toppinga koji su stres rjesavale dosta dugo i nedostatka vremena ostale su doma te preseljene u prastari box iz davnog dnevnika (<a href="https://www.vutra.org/threads/indoor-hps-600w-400w-lsd-tangerine-dream-super-lemon-haze-lespectre.7485/" target="_blank">https://www.vutra.org/threads/indoor-hps-600w-400w-lsd-tangerine-dream-super-lemon-haze-lespectre.7485/</a>)</p><p>Zbog tog sporog stres ozdravljenja nisam ih vise topirao te su ostale na 2-3 eventualno 4 stabljike. Da su vanka vj bi vec pocele cvat pa si razmisljam tvoje misljenje imaju li kapaciteta za daljnji grow ili da batalim i zapocnem cvjetanje? Prije tj dana sam ih iz 6-9l posuda preselio u 12-20 pa ono, za korijen mjesta ima, a i u visinu. Za sirinu bas i ne al kako su i tako vecinom fokusirane na glavne 2-3 stabljike, dokle ide dobro je pretpostavljam.</p><p>Cvat potencijalno odgadjam i zato jer lovim male gusjenice sto probijaju stabljike na nodovima i grickaju ih iznutra. Dosad sam ih vecinu (srecom, manje bolnim intervencijama) rijesio, ali ostaje par sumnji i misljenje da bi vrijedilo bubnut neki pesticid, onako, zbog njih a i cisto preventivno, prije cvatnje, te ako imas na umu koji da preporucis. Osim njih i thripsa nisam imao nekih problema i dosad spricnem ponekad biobiz leaf coat i mjesavinu od nima kad thripsi bas polude.</p><p>Nadam se da nisam bio pretjerano vague i nekoherentan te da kuzis moja pitanja/dvojbe.</p><p>Ako treba jos koji info/pic samo vikni.</p><p></p><p>[ATTACH]451572[/ATTACH][ATTACH]451573[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karlFranz, post: 762769, member: 65579"] Pajdo Bizzo bubnut cu ovdi koje pitanje pa kako bude. Biljke su trebale ici vanka ali nakon prvog toppinga koji su stres rjesavale dosta dugo i nedostatka vremena ostale su doma te preseljene u prastari box iz davnog dnevnika ([URL]https://www.vutra.org/threads/indoor-hps-600w-400w-lsd-tangerine-dream-super-lemon-haze-lespectre.7485/[/URL]) Zbog tog sporog stres ozdravljenja nisam ih vise topirao te su ostale na 2-3 eventualno 4 stabljike. Da su vanka vj bi vec pocele cvat pa si razmisljam tvoje misljenje imaju li kapaciteta za daljnji grow ili da batalim i zapocnem cvjetanje? Prije tj dana sam ih iz 6-9l posuda preselio u 12-20 pa ono, za korijen mjesta ima, a i u visinu. Za sirinu bas i ne al kako su i tako vecinom fokusirane na glavne 2-3 stabljike, dokle ide dobro je pretpostavljam. Cvat potencijalno odgadjam i zato jer lovim male gusjenice sto probijaju stabljike na nodovima i grickaju ih iznutra. Dosad sam ih vecinu (srecom, manje bolnim intervencijama) rijesio, ali ostaje par sumnji i misljenje da bi vrijedilo bubnut neki pesticid, onako, zbog njih a i cisto preventivno, prije cvatnje, te ako imas na umu koji da preporucis. Osim njih i thripsa nisam imao nekih problema i dosad spricnem ponekad biobiz leaf coat i mjesavinu od nima kad thripsi bas polude. Nadam se da nisam bio pretjerano vague i nekoherentan te da kuzis moja pitanja/dvojbe. Ako treba jos koji info/pic samo vikni. [ATTACH]451572[/ATTACH][ATTACH]451573[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom