Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nikopanija1" data-source="post: 762632" data-attributes="member: 38741"><p>Trenutno sam u finansijski losoj situaciji, tako da mu ovo dodje nesto kao sirotinjski grow sa verom u Boga</p><p>Zemlja je obicna, iz moje baste, nadjubrena stajskim djubrivom i na nedelju dana im dam dozu Plantele list. Prve dve slike su ista biljka, RQS Northen Light auto, ostale Watermelon, takodje RQS. Kada je suncano i toplo izbacim ih napolje sve dok ima sunca, kada krene da zalazi ubacim ih u box, tako da im dam ok 20h svetla, 4 sata sna. U boxu mi je pregoreo MH, pa ih stavljam na 250w HPS, za sada se cini da im je to dovoljno, ali racunam da cu mozda morati da im ubacim jos lumena kad malo vise porastu. Stare su 26-27 dana, u velike potove su presadjene 24.08., treceg dana od presadjivanja sam poceo da im radim LST. NL mi odlicno izgleda i napreduje, dok WM malo sporije idu, ali po uputstvu proizvodjadjaca i pise da njima treba vise vremena. Najvise me brine to sto je NL vec pokazao dlacice na glavnoj koli a ove sporedne tek krenule. S obzirom na to da ih drzim na rezimu 20/4, nadam se da nece krenutunuti u cvetanje ali posto sam bez iskustva sa autosim nisam nimalo siguran. Mislim da su slike dobre, da se lepo vidi, pa me zanima tvoje misljenje, kako izgledaju, da li ih dobro treniram i sta mogu ocekivati u narednim danima i nedeljama, narocito oko ovoga sa NL i dlacicama. To bi bilo to za sad, ako se setim jos necega, dopisacu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikopanija1, post: 762632, member: 38741"] Trenutno sam u finansijski losoj situaciji, tako da mu ovo dodje nesto kao sirotinjski grow sa verom u Boga Zemlja je obicna, iz moje baste, nadjubrena stajskim djubrivom i na nedelju dana im dam dozu Plantele list. Prve dve slike su ista biljka, RQS Northen Light auto, ostale Watermelon, takodje RQS. Kada je suncano i toplo izbacim ih napolje sve dok ima sunca, kada krene da zalazi ubacim ih u box, tako da im dam ok 20h svetla, 4 sata sna. U boxu mi je pregoreo MH, pa ih stavljam na 250w HPS, za sada se cini da im je to dovoljno, ali racunam da cu mozda morati da im ubacim jos lumena kad malo vise porastu. Stare su 26-27 dana, u velike potove su presadjene 24.08., treceg dana od presadjivanja sam poceo da im radim LST. NL mi odlicno izgleda i napreduje, dok WM malo sporije idu, ali po uputstvu proizvodjadjaca i pise da njima treba vise vremena. Najvise me brine to sto je NL vec pokazao dlacice na glavnoj koli a ove sporedne tek krenule. S obzirom na to da ih drzim na rezimu 20/4, nadam se da nece krenutunuti u cvetanje ali posto sam bez iskustva sa autosim nisam nimalo siguran. Mislim da su slike dobre, da se lepo vidi, pa me zanima tvoje misljenje, kako izgledaju, da li ih dobro treniram i sta mogu ocekivati u narednim danima i nedeljama, narocito oko ovoga sa NL i dlacicama. To bi bilo to za sad, ako se setim jos necega, dopisacu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom