Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TropskiZacin" data-source="post: 761416" data-attributes="member: 77996"><p>Zemlja je plantella ideal nije do vrha jer je pot od 20 litara i tih par centimetara ce mi znacit puno za visinu. Zemlja je pomjesana sa 20% perlita. Nisam davao jer je zemlja jos friska a ni nemam nikakvu prihranu osim mikorize i plantele list. U ovoj zemlji su od uvijek jedino sam u pocetni pot mixao ispranu i ne ispranu zemlju ono sta sam vec napisao u postu iznad u petak... U novom potu i ne ispranoj zemlji su od subote znaci 3 dana.</p><p>Popunio bih ja zemlju do vrha ali ovo je bio najmanji fabric pot koj sam mogo nac a box je velicine 40x50x90. I imaju cirkulaciju zraka jedan fan puse u pot na dnu boxa 2 fana unutar boxa cirkuliraju zrak i jedan fan na vrhu izvlaci zrak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TropskiZacin, post: 761416, member: 77996"] Zemlja je plantella ideal nije do vrha jer je pot od 20 litara i tih par centimetara ce mi znacit puno za visinu. Zemlja je pomjesana sa 20% perlita. Nisam davao jer je zemlja jos friska a ni nemam nikakvu prihranu osim mikorize i plantele list. U ovoj zemlji su od uvijek jedino sam u pocetni pot mixao ispranu i ne ispranu zemlju ono sta sam vec napisao u postu iznad u petak... U novom potu i ne ispranoj zemlji su od subote znaci 3 dana. Popunio bih ja zemlju do vrha ali ovo je bio najmanji fabric pot koj sam mogo nac a box je velicine 40x50x90. I imaju cirkulaciju zraka jedan fan puse u pot na dnu boxa 2 fana unutar boxa cirkuliraju zrak i jedan fan na vrhu izvlaci zrak [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom