Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lubulabu" data-source="post: 758779" data-attributes="member: 77871"><p>Pozdrav mentore</p><p>Dan 48.</p><p>Nocas su dobile po 3l vode + supervit + puna doza bloom + po 2ml calmag-a.</p><p>Probao sam blagi lolipop da uradim, tj malo sam proredio, listove koji su losi bili sam izbacio i neke koji su skroz zaklanjali cvetove itd itd</p><p></p><p>Vlaga konacno 45-55%max</p><p>Od kad sam okrenuo da se gore izvlaci vazduh, sve je reseno. Jedino tem je preko dana 29-30, nocu oko 26.</p><p></p><p>Videcu danas scrog da napravim.</p><p>E da jedno bitno pitanje: ne radi mi led na 100 posto uopste, tj rade mi 12 komada po 3000k, to je oko 142w snage. Mogu da ukljucim jos 4 od 6500k, a onih 9 od 4000k da ne palim, tj pitanje je dal uopste treba da rokam svetlo na 100%</p><p>Evo malo slicica</p><p>[ATTACH]443872[/ATTACH][ATTACH]443873[/ATTACH][ATTACH]443874[/ATTACH][ATTACH]443875[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lubulabu, post: 758779, member: 77871"] Pozdrav mentore Dan 48. Nocas su dobile po 3l vode + supervit + puna doza bloom + po 2ml calmag-a. Probao sam blagi lolipop da uradim, tj malo sam proredio, listove koji su losi bili sam izbacio i neke koji su skroz zaklanjali cvetove itd itd Vlaga konacno 45-55%max Od kad sam okrenuo da se gore izvlaci vazduh, sve je reseno. Jedino tem je preko dana 29-30, nocu oko 26. Videcu danas scrog da napravim. E da jedno bitno pitanje: ne radi mi led na 100 posto uopste, tj rade mi 12 komada po 3000k, to je oko 142w snage. Mogu da ukljucim jos 4 od 6500k, a onih 9 od 4000k da ne palim, tj pitanje je dal uopste treba da rokam svetlo na 100% Evo malo slicica [ATTACH]443872[/ATTACH][ATTACH]443873[/ATTACH][ATTACH]443874[/ATTACH][ATTACH]443875[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom