Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Maca_93" data-source="post: 757770" data-attributes="member: 73520"><p>Evo o cemu se radii:</p><p>Zelim deo vegetacije i trening obaviti unutra i izneti napolje na sajt za cvetanje... </p><p>Rec je o automaticima...</p><p></p><p>Seme-SEED STOCKERS -AK420 5kom i BCN Critikal XXL 5kom </p><p></p><p>Klijanje-zapoceto 13.05,zavrseno 15.05(svih 10 uspesno uz pomoc klon boksa i grejaca poda 18w),koristio destilovanu vodu</p><p></p><p>Sadnja u saksije-15.05,(Biorazgradive) na dnu stavio malo stiropora kao drenazu</p><p></p><p>Zemlja-Kokos supstrat 6-7ph+perlit i malo stiropora</p><p></p><p>Gnojivo-Nakon sto sam zasadio proklijalo seme u zemlju,u destilovanu vodu sam dodao trihodermu gljive po preporucenoj dozi na pakovanju i natopio supstrat i saksije,nista drugo me dodajem dok ne bude vreme</p><p></p><p>Box-Velicina prostorije je 250x140x210 ali biljke su mi jos uvek u klon boxu</p><p></p><p>Svetlo- LED PANEL Noah 8s 1200w(750w)</p><p>full spectrum,podesiv je za vege i cvet koristim samo plavi i sijalice 4x50w Brytron 6500k</p><p>Udaljeno od biljki 100mm</p><p>Rezim svetla pomocu mehanickog uredjaja paljenja i gasenja namesteno na 18:6</p><p></p><p>Vent-stubni 40w,udaljen pola metra od biljki i pusten da kruzi levo desno</p><p></p><p>Vazduh-Na prosoriji probusio rupu sa strane i gore na vrhu,ne koristim ventove pa tako prirodno ulazi spolja i izlazi iz prostorije</p><p></p><p>Analogni i digitalni uredjaji za pracenje temeperature i vlaznosti...Od zavisnosti spoljasnjeg vremena parametri preko dana su oko 29C 55% i preko noci 19C 60%</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maca_93, post: 757770, member: 73520"] Evo o cemu se radii: Zelim deo vegetacije i trening obaviti unutra i izneti napolje na sajt za cvetanje... Rec je o automaticima... Seme-SEED STOCKERS -AK420 5kom i BCN Critikal XXL 5kom Klijanje-zapoceto 13.05,zavrseno 15.05(svih 10 uspesno uz pomoc klon boksa i grejaca poda 18w),koristio destilovanu vodu Sadnja u saksije-15.05,(Biorazgradive) na dnu stavio malo stiropora kao drenazu Zemlja-Kokos supstrat 6-7ph+perlit i malo stiropora Gnojivo-Nakon sto sam zasadio proklijalo seme u zemlju,u destilovanu vodu sam dodao trihodermu gljive po preporucenoj dozi na pakovanju i natopio supstrat i saksije,nista drugo me dodajem dok ne bude vreme Box-Velicina prostorije je 250x140x210 ali biljke su mi jos uvek u klon boxu Svetlo- LED PANEL Noah 8s 1200w(750w) full spectrum,podesiv je za vege i cvet koristim samo plavi i sijalice 4x50w Brytron 6500k Udaljeno od biljki 100mm Rezim svetla pomocu mehanickog uredjaja paljenja i gasenja namesteno na 18:6 Vent-stubni 40w,udaljen pola metra od biljki i pusten da kruzi levo desno Vazduh-Na prosoriji probusio rupu sa strane i gore na vrhu,ne koristim ventove pa tako prirodno ulazi spolja i izlazi iz prostorije Analogni i digitalni uredjaji za pracenje temeperature i vlaznosti...Od zavisnosti spoljasnjeg vremena parametri preko dana su oko 29C 55% i preko noci 19C 60% [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom