Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="TropskiZacin" data-source="post: 756767" data-attributes="member: 77996"><p>Kolko sam ja skuzio prvih 2 tjedna seedling stagea netrebaju nikakve butrijente osim ciste vode, ako je do nutrijenata idem odma kupit zemlju i odmah cu ih presadit u velike potove. Kalcij se moze dobit iz ljuski od jaja ili sipinih kosti, a magnezij epsom salt (pa sam ih stime i mislio tako dohranjivat). Nije stvar do gnojiva nego npr neko samo upise u google adresu toga sta sam narucio odmah ce vidit stranicu koja prodaje i sjeme (mozda previse brijem ali ne vjerujem nikome sta se tice ovoga previse ljudi znam da su pali u probleme sa par biljaka) ali imas pravo mene je najvise brinula carina i mislio sam da je soma iz amerike haha sad guglam ima i u amsterdamu. Vidit cu jos malo za somine mixeve i cajeve pa javim.</p><p>I btw sto se tice nekakvih nutrijenata mogu uzet vodu iz bare puna algi provjerio sam PH sa papiricem nekih 6 i pol 7 je, samo cujem da nije dobro za biljke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TropskiZacin, post: 756767, member: 77996"] Kolko sam ja skuzio prvih 2 tjedna seedling stagea netrebaju nikakve butrijente osim ciste vode, ako je do nutrijenata idem odma kupit zemlju i odmah cu ih presadit u velike potove. Kalcij se moze dobit iz ljuski od jaja ili sipinih kosti, a magnezij epsom salt (pa sam ih stime i mislio tako dohranjivat). Nije stvar do gnojiva nego npr neko samo upise u google adresu toga sta sam narucio odmah ce vidit stranicu koja prodaje i sjeme (mozda previse brijem ali ne vjerujem nikome sta se tice ovoga previse ljudi znam da su pali u probleme sa par biljaka) ali imas pravo mene je najvise brinula carina i mislio sam da je soma iz amerike haha sad guglam ima i u amsterdamu. Vidit cu jos malo za somine mixeve i cajeve pa javim. I btw sto se tice nekakvih nutrijenata mogu uzet vodu iz bare puna algi provjerio sam PH sa papiricem nekih 6 i pol 7 je, samo cujem da nije dobro za biljke. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom