Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Novi 4444" data-source="post: 756472" data-attributes="member: 78067"><p>Bok mentor ,odlucio sam se za izradu svog boxa...imam ormar...dim. 50×60×200,nabavio kablove,grla...u firmi cu uzet vent fiksni za kupatilo,tako i cijevi...za sada me zanima cime da oblozim ormar iznutra...alu folija moze spaliti lisce ili...?timer za svjetlo cu kupiti...najvise me muci filter...moze se tu sta improvizirati za pocetak posto je sve ovo low budget...?dok ne dodju malo bolja vremena...ovo bi bilo vise za ucenje,skupljanje iskustava...a onda kad to odradim sa ovim biljkama koje imam,uzeo bi nesto od sponzora i krenuo ispocetka sa vise iskustva i znanja...e da...imam 6 grla keramickih,razmisljam o led zaruljama,zbog cijene i sto ne zagrijavaju prejako...pa.me zanimaju potrebni lumeni za taj prostor...citam ovdje,neko kaze 7000,neko nista ispod 10 000 ili vise...pa sam se pogubio...dakle...sve je ovo low budget...eto...svaki savjet u ovoj pocetnoj fazi je dobro dosao...,hvala unaprijed...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Novi 4444, post: 756472, member: 78067"] Bok mentor ,odlucio sam se za izradu svog boxa...imam ormar...dim. 50×60×200,nabavio kablove,grla...u firmi cu uzet vent fiksni za kupatilo,tako i cijevi...za sada me zanima cime da oblozim ormar iznutra...alu folija moze spaliti lisce ili...?timer za svjetlo cu kupiti...najvise me muci filter...moze se tu sta improvizirati za pocetak posto je sve ovo low budget...?dok ne dodju malo bolja vremena...ovo bi bilo vise za ucenje,skupljanje iskustava...a onda kad to odradim sa ovim biljkama koje imam,uzeo bi nesto od sponzora i krenuo ispocetka sa vise iskustva i znanja...e da...imam 6 grla keramickih,razmisljam o led zaruljama,zbog cijene i sto ne zagrijavaju prejako...pa.me zanimaju potrebni lumeni za taj prostor...citam ovdje,neko kaze 7000,neko nista ispod 10 000 ili vise...pa sam se pogubio...dakle...sve je ovo low budget...eto...svaki savjet u ovoj pocetnoj fazi je dobro dosao...,hvala unaprijed... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Mentorski kutak
Mentor Bizz
Bottom