Nekako sam imao osjecaj da je to ogdovor koji cu dobit.. okej, fair play...
Znaci plan je ovakav, imat sve spremno i pocet grow krajem srpnja, jednostavno jer je placa krajem mjeseca i podjelio bi trosak na ovaj i iduci.. rjesio bi ovaj mjesec sator i ventilaciju i idealno rasvjetu ako budzet dozvoli, u svakom slucaju bar da imam jasnu viziju sta trebam kupit.. opremu za mjerenje da mogu pratit temperaturu i vlagu u sobi prije nego pocnem al mislim da s tim nebi trebo imat problema.. i narucio sjeme.. na iducoj placi tegle zemlja gnojivo i sve ostalo sta mi daje mjesec dana da se educiram bolje oko toga, jer ko sto sam reko vec pojma nemam o tome..
idem dns vidit sator sa opremom koji se ne koristi vise i mogu sve dobit dosta jeftino (objavit cu vise detalja kad vidim sta je) pa sam malo i skeptican al icu vidit svakako... Sam sator je 2x2 sto mi odgovara i vjv cu uzet ( Na sta obratit paznju osim da je sator citav i funkcionalan?) a opreme samo sta mi 100% odgovara, necu uzet samo jer je jeftino.. Sad ako sam dobro shvatio za ventilaciju na taj prostor (2x2x2x60+30%) mi treba oko 650 m2/h izmjena zraka, jel to okej?? Dali ima smisla stavit dva ispuha sa filterima malo slabija il jedan veliki? Iako nije kriminalno djelo sta ja planiram i susjedi su okej ja bi to ipak odradio u ninja modu, i nekad neko dode u goste itd, znaci definitivno ne stedit na rjesavanju mirisa..
Lampe.. S kolko svijetla bi ti iso na tu povrsinu, ja gledam po internetu ajmo rec 1200w led kaze da pokriva metar sa metar u cvjetanju, sta bi reklo da trebam 4 na tu povrsinu, zvuci mi puno, ili??
BTW nisam procitao detaljno ono o pripremljenoj zemlji bez gnojiva jer sam radio puno al budem vise dns i sutra, al kolko sam za sad shvatio to bi mi pojednostavilo zivot ako je to moguce narucit za englesku.. tu su svi proizvodi drugaciji (axe je lynx a opel vauxall), hocu rec nema sanse da kupim isiti proizvod koji ti koristis bez da se salje iz europe, sigurno da mogu nac tu sta mi treba al jedino ako znam tocno sta mi treba po sastojcima, moj engleski je okej al ne za botaniku bas itd, itd.. ako to tvoje radi dobro i moze se poslat postom.. skratilo bi mi sto muka..