Pozdrav Bizzzo! Ne verujem da me se secas, piatao sam te za par saveta o autosima pre pola god otp i bili su mi jako korisni, tako da sam ostatak growa izgurao do kraja bez problema i imao bogat rod, furnjalo se cele zime Sada imam novi grow 2x NL auto i 2x Wotermelon auto RQS i opet sam imao fucking problem sa zemljom, da ne objasnjavam, komplikovano je, sustnia je da sam 2 zabio u staru zemlju, prethodno dobro ociscenu od korencica, pomesano sa pregorelim stajskim djubrivom, a za dve sam doneo sa sela, navodno bolju, ali se ispostavilo punu gnatova i jos nekih buba. Prvo sam probao sa krompirom i sircetom ali nije uspelo, musice su se samo mnozile. Onda sam zemlju prekrio sitnim peskom i opet sirce i cini se da to pomaze. U nedelju dana nisam pronasao nijednu musicu, tek juce jednu. Ali mi se ove dve biljke u zemlji sa sela suse odozdo, promenile su boju u svetlo zelenu i ne izgledaju uopste dobro, videces na slikama. Voleo bih da cujem i tvoje misljenje, da li se to desava samo zbog gnatova ili postoji jos neki problem. PH vode ne regulisem, jer mi se pokvario aparat a trenutno nisam u mogucnosti da nabavim novi. Zalivam ih vec neko vreme samo odozdo, preko tacne, par puta sam im dao plantelu list a od kad su bacile preflower samo vodom na po 3-4 dana. Evo slika pa te molim da mi das tvoju procenu.
P.S. Please nemoj da mi se ljutis sto neke saksije i kanta nisu pune do vrha, jedva da sam i ovo uspeo