Zdmateo
Može . Reci, kakav ti je plan?
LATICA
Ma sve 5.
sativus
Odlično, kreću pistile, bit će ih sad sve više...kad se krenu stvarati skroz na vrhu počinje cvjetanje.
EEh ovako sada neznan kako ide ovo sa forumom i ti dali neke privatne razgovore i to ili da ovdje šibam sve i slike i sve..ukratko imam prostoriju koja mi je na dobroj poziciji za ti Radit i od nje sam odlučio jedan low budget Grow box..kad kažem low ne mislim bas mizerija ali nije niti pro box kao sto vidim od ekipe tu po stranici...ugl imam sve potrebno (bar se nadam) hps 400w,Cool tub..ventilaciju sam napravio homemade naravno cijevi,ventilator eh sada stavio san ventilator kabine od kombija koji ima nenormalnu snagu,to sam spoija na releje Itd ukratko imam ventilator 10puta jači nego mi je potreban pa sam riješio da taj vent spojim na neke 3 brzine,te mogu drugim prekidačem riješit da zrak uvlači iz Vana unutra friski,također iman 4 ili 5 malih pomoćnih ventica
Zatim imam ugljeni filter dovoljan za moj prostor
Imam vlagometar termometar i ovlaživači zraka
Sjeme mi dolazi kroz koji dan uzeo sam gorilla glue auto
E sada mu treba da ni kažeš u čemu griješim mislio san 5 6 biljki prostor mi je 250x120x180..te san naručija hps250w s Cool tub isto ...šta mi fali šta mi je greška ili je to od prilike sve sto mi je potrebno za jedan lipi Grow za mene !??pozz i hvala u naprijed