UBelagria
Nego, zar ne vidiš da si u učionici.
Lijepe su ti bebice, samo ih tako pazi.
U kojoj su zemlji i kakav ti je plan dalje?
Jeeej, veselim se bit dio ovoga
Zemlju sam izabrala Compo Sana, ovu sa fotke jer u prodavaonici je ona jedina bila dostupna odmah za kupiti od svih ostalih koje su sugestirane na forumu.
Prvotni plan ih je bio staviti u 50l pot i pustiti da rastu kao jelkice jer mi finalna visina biljke zaista nije problem, što se znatiželjnih pogleda tice. Međutim, pobudilo mi je interes toppiranje biljke, a i narucila bi clonex gel i destiliranu vodu u nadi da se okušam u kloniranju topiranih vrhova. Što ti misliš o tome? Za sve to odraditi mi treba tvoje znanje, a moje ruke da to pohvataju, haha.
Za zastitu od nametnika sam odabrla dva Plantellina proizvoda, Žute ljepljive trakice, i Gel protiv puževa, nadam se da ce oni biti dovoljna zaštita uz moju konstantnu prismotru.
Po nedostatku sunca ove dane za vrijeme njihova razvoja koristila sam bilo kakvu svjetlost kako mi biljkice ne bi izrasle u manekene trazeci sunce, ne znam da li je to pomoglo, ali to je sve sto sam mogla uciniti bez odgovarajuce opreme.
Eh da, skoro sam zaboravila. Jedno sjeme nije uspjelo, ono sjeme koje sam ubacila direkt u zemlju, ma svo zlo u tome