Mentore predpostavljam da imam neke ove obicne zemlje jer u mom mjestu nema neki ozbiljan grow shop ali oticu do poljoapoteke pa tamo pogledati. Kad otprilike prebaciti ih u novu zemlju? Trenutno im je 5 dan vege. Imam i gnojivo u peletima s povecanim sadrzajem dusika ? Evo stanje na fotkama volio bi sto prije prebaciti ih u neku novu zemlju jer mislim da u ovoj ne bi bile nas jake jos dugo vremena.Fahret
Šta uopće imaš na raspolaganju?...evo vidi tu...
Osim ovih sa slike, može i ATAMI, Canna Terra Professional, Plagron, Guanokalong...ZEMLJA
Primetio sam da dosta novih clanova komentarise da nema jedinstvene teme o tome koju zemlju koristiti, pa za pocetak evo par fotki sa najcesce koriscenom zemljom za uzgoj, slobodno dopunjavajte i komentarisite licna iskustva. composana i terramagma su se do sada pokazale kao najbolje, imaju...www.vutra.org
sativus
Nije zbog temperature, 28 je ok.
Kad si je zalio zadnji put, da nije žedna?
Trenutno imam 4 cfl sijalice po 45w kontao sam.da je to dovoljno za ove prve dane da ubacim jos koju?zgreprezenta
Dobro isplanirano.
Gnojivo za vegetaciju ti neće trebati, uzmi samo za cvjetanje...Hesi, AN ili Canna, šta god uzeo nećeš pogriješiti.
Slobodno ih staviš u manje potove, a posilije normalno presađuješ.
Smotulja2296
Može, naravno
blue
Misliš na "stipule"? ne može, to ima svaka biljka...čekaš "jaja" (M) ili "pistile" (Ž)
Fahret
Presadi odmah ako hoćeš ili čekaj da listovi narastu do ruba posude i presadi ih u kvalitetnu zemlju.
Nikakvo gnojivo ne stavljaj.
Malo se izdužuju, koliko svjetla imaju?
Nekih 10 do 15 cm, plavi / bijeli spektar sa njima sam izgurao amneziu haze.Na kojoj su udaljenosti od biljki i kojeg su spektra te CFL-ke?