Hello! Evo napokon sam uhvatila malo vremena da natipkam kakav je plan i program. Trenutno u zemlji(iskopana rupa i u njoj potground h, sunce od 9 ujutro do 4 popodne, tad padne sjena na nju) imam auto northern light staru 35 dana koja je ostala mini zbog temperature vanka i moje nestrpljivosti. zaljevala sam je ja, zaljevala je kiša, a prošli tjedan sam joj dala plantellu list, pola doze i sad nezz bili joj dala plantellu cvijet, isto pola doze jer cvatnja je tu na uglu. Shvaćam da ce ostat mala, ali nadam se da ce biti makar za par truba. Također na balkonu imam jednu divljakušu koja je svjetlo dana ugledala 15.04 na prozorskoj dasci te je 19-og presađena u grastu od 19l napunjenu sa potground h i otada živi na balkonu na južnoj strani kuće na suncu od jutra do mraka. Poslikat cu je pa cu priložiti. Polijem je kada grasta postane jako lagana i polijevam sa otprilike litrom vode tj, dok ne počne izlaziti na dnu. E sad, jučer sam joj dala pola doze plantella vita jer piše na njoj da jača korijen pa rekoh da probam, učinilo mi se da je nakon toga malo klonula ali danas je već bolje. Vidit cemo sto ce od nje bit i nadam se da joj se s pravom obraćam u ženskom rodu. Ako se ispostavi da je muško smaknuti cu je. Balkon sa divljakušom djeli jedan auto bubblegum, sjeme dobiveno na poklon tako da cemo vidit sto ce od toga na kraju izrasti. Rođena je 17.04 i imala je komplikacije pri porodu, morala sam operirati opnu od sjemenke da bi se oslobodili kotiledoni i jedan je narastao kraći, pretpostavljam zbog borbe sa opnom jer nisam bila sigurna moram li asistirati. Biljka ne pati zbog toga, bar se meni tako čini, ispravi me ako sam u krivu. Presađena je 20.04 (simbolično) u grastu od 25 l sa potground h i otada je južni balkon njen dom. Nju također polijem kad je posuda skroz lagana i polijevam dok voda ne počne izlaziti na dno. Slike govore više od tisuću riječi pa cu Poslikat i nju. To su moje prve 3 bebe i na njima se malo vježbam dok ne dođe ekipa koju sam naručila. 3 auto sorte - taison auto (VIP Seeds) blueberry auto(Zamnesia) i purple CousKush (Zamnesia Seeds) i fotoperiodne - strawberry lemonade(Barney's Farm), dos si dos 33(Barney's Farm) , acapulco Gold(Barney's Farm) , skunk xl (rqs). Nisam još odlučila koje bi izabrala za svečanu petorku, 2 auto i 3 foto koje idu na sunčani site blizu mene, pa evo može li preporuka jer mene npr privlači jako taison auto ali zbog estetskih razloga hahahah.