Zemlja je potground h pomjesana sa zemljom sa sajta, a posuda je jupol kanta sa probusenim dnomU kojoj/kakvoj je zemlji?
Da li posuda na dnu ima rupe za drenažu?
Nije precesto, al zadnja 2-3 puta bi se desilo da padne kisa nakon sto zalijem, pa je moguce da je dobila visak vodeKoliko često zalijevaš i sa koliko vode?
Pozdrav badi, hteo bih da mi budes mentor za moj prvi grow... Hteo sam da napravim box od starog ormara koji je 100cm u visini i 70 u sirini, mislim da je to dovoljno za dve biljke... Za pocetak bih hteo da mi kazes sta mi je sve potrebno za boks mojih velicina
Uh ne bih samo jednu biljku, koliki prostor mi treba za 2? Koliko bi grama od jedne biljke white widova bilo?Pozdrav
Može.
U taj prostor ti stane jedna biljka.
NAPOMENA: Kutak je namijenjen za pitanja u vezi samog uzgoja. Nisam stručan za razne diy projekte i sl.
Za to imate razne teme na forumu, sami ih potražite i pitajte iskusnije.
1. Ventilacija...
2. Svjetlo...Ventilatori
Dobra ventilacija je bitna za uzgoj zdrave biljke - ustvari, jedna je od najbitnijih faktora. Drugacije receno, ako nemate dobru ventilaciju u vasem box-u biljke bi mogle umrijeti! Ventilacijom se kontrolira kvaliteta zraka, CO2, toplina i vlaznost u box-u. Kako bi postigli da je u vasem...www.vutra.org
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Tema je otvorena kako bi se doslo do sto boljih i raznovrsnijih informacija o fluoroscentnim sijalicama koje se koriste u fazi vegetacije a mogu se koristiti i u fazi cvetanja. Svaki off topic ce biti brisan !! Nepristojni i nekulturni clanovi koje mrzi da citaju bice ...... ukoliko se ne...www.vutra.orgMetal Halide [MH] Sijalice -Tehnicke karakteristike
Tema je otvorena kako bi se doslo do sto boljih i raznovrsnijih informacija o MH Sijalicama koje su potrebne u vegetacije i donekle u fazi cvetanja. Svaki off topic ce biti brisan !! Nepristojni i nekulturni clanovi koje mrzi da citaju bice ...... ukoliko se ne pridrzavaju TEME . Da bi...www.vutra.orgHigh Pressure Sodium [HPS] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Tema je otvorena kako bi se doslo do sto boljih i raznovrsnijih informacija o HPS Sijalicama koje su potrebne u fazi cvetanja i razvijanja ploda Svaki off topic ce biti brisan !! HPS - High Pressure Sodium High Pressure Sodium sijalica se kod nas moze naci pod nazivom "Natrijumova...www.vutra.orgMožda ti je za početak najbolje ići sa CFL, jer nemaš baš neku visinu, ali ti odluči sam prema svojim potrebama i mogućnostima šta ti više odgovara.LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung...
https://www.cocoforcannabis.com/grow-light-calculator/ Evo sta kaze. A moje pitanje je koliko je ovo kada se preracuna u Wate. Izvinjavam se ako se pitanje nije dobro forumilsano samo bih želio doći snage i do broja e27 sijalica za ovaj prostorwww.vutra.org