Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Male kucne carolije - modifikacija grow opreme, ideje i "izumi"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Buffalo" data-source="post: 757927" data-attributes="member: 54804"><p>BUBLER 100</p><p>[ATTACH=full]442045[/ATTACH]</p><p>Ovo svako kuci moze da napravi, za 0 para, </p><p>Treba vam bilo kakav motoric moze cak i pc kuler neki stari bitno je samo da okrece, cep od flase nekakva tanka guma, rukavica, topli lepak ili silikon, sentilan ili super lepak, spric, neka drska moze i olovka, ja sam koristio cetkicu iz likovnog,, sam princip pumpe je da ima dva nepovratna ventila i mebranu koja ce raditi odnosto potiskivati vazduh, </p><p>Na zatvaracu izbusiti dve rupe od gume napraviti ventil, koji izgleda kao klapno dakle jedna guma se lepi sa unutrasnje strane a druga sa spoljne onda navuci rukavicu i zategnuti je blago, mozete zatvarac namazati malo sentilana zbog bokjeg dihtovanja i zategnuti vezicom sa druge strane treba staviti dovoljno sirok spric(ja sam koristio bocicu od e- tecnosti za cigare koju sam prerezao na pola) da ne zakacinje ventil odnosno gumu koja je zapravi nepovratan ventil, zalepite ga prvo sentilanom ili super lepkom, posle naneti silikon ili vruc lepak kako bi sve to bilo zadihtovano, radilocu na motoru sam napravio od drvenog tipla, izbusiti ga na sredinu da se moze nabaciti na motor i sa strane izbusiti jos jednu rupu gde treba staviti ekser koji ce pokretati drsku koja pokrece mebranu za pumpanje, znam da mnogi pocetnici ili ti dugogodisnji groweri nemaju bas para, ne mora sve da bude kupovno i profi, treba samo smisliti nesto sto obavlja posao, ja izgleda treba ds kupim samo crevo mada mislim ds mogu iskoristiti neku izolaciju od zice </p><p>[ATTACH=full]442046[/ATTACH][ATTACH=full]442047[/ATTACH]</p><p>A ovo je kamen, odnosno rasprsivac odradjeno je sledece, kupio sam sa alija mrezicu za kif 150 mesh pa sam imao parcence unutra je sundjer zbog boljeg rasporedjivanja vazduha i i time dobijes sitne baloncice [ATTACH=full]442048[/ATTACH][ATTACH=full]442049[/ATTACH]</p><p>Ako nekom nije nesro jasno pitajte, bice mi drago da pomognem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buffalo, post: 757927, member: 54804"] BUBLER 100 [ATTACH type="full"]442045[/ATTACH] Ovo svako kuci moze da napravi, za 0 para, Treba vam bilo kakav motoric moze cak i pc kuler neki stari bitno je samo da okrece, cep od flase nekakva tanka guma, rukavica, topli lepak ili silikon, sentilan ili super lepak, spric, neka drska moze i olovka, ja sam koristio cetkicu iz likovnog,, sam princip pumpe je da ima dva nepovratna ventila i mebranu koja ce raditi odnosto potiskivati vazduh, Na zatvaracu izbusiti dve rupe od gume napraviti ventil, koji izgleda kao klapno dakle jedna guma se lepi sa unutrasnje strane a druga sa spoljne onda navuci rukavicu i zategnuti je blago, mozete zatvarac namazati malo sentilana zbog bokjeg dihtovanja i zategnuti vezicom sa druge strane treba staviti dovoljno sirok spric(ja sam koristio bocicu od e- tecnosti za cigare koju sam prerezao na pola) da ne zakacinje ventil odnosno gumu koja je zapravi nepovratan ventil, zalepite ga prvo sentilanom ili super lepkom, posle naneti silikon ili vruc lepak kako bi sve to bilo zadihtovano, radilocu na motoru sam napravio od drvenog tipla, izbusiti ga na sredinu da se moze nabaciti na motor i sa strane izbusiti jos jednu rupu gde treba staviti ekser koji ce pokretati drsku koja pokrece mebranu za pumpanje, znam da mnogi pocetnici ili ti dugogodisnji groweri nemaju bas para, ne mora sve da bude kupovno i profi, treba samo smisliti nesto sto obavlja posao, ja izgleda treba ds kupim samo crevo mada mislim ds mogu iskoristiti neku izolaciju od zice [ATTACH type="full"]442046[/ATTACH][ATTACH type="full"]442047[/ATTACH] A ovo je kamen, odnosno rasprsivac odradjeno je sledece, kupio sam sa alija mrezicu za kif 150 mesh pa sam imao parcence unutra je sundjer zbog boljeg rasporedjivanja vazduha i i time dobijes sitne baloncice [ATTACH type="full"]442048[/ATTACH][ATTACH type="full"]442049[/ATTACH] Ako nekom nije nesro jasno pitajte, bice mi drago da pomognem [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Male kucne carolije - modifikacija grow opreme, ideje i "izumi"
Bottom