Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Male kucne carolije - modifikacija grow opreme, ideje i "izumi"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Veštac" data-source="post: 684240" data-attributes="member: 69047"><p>Ne znam zasto mi je neko obrisao post? To stvarno nema smisla jer je bio apsolutno na mestu - znaci zabranjena mi je sloboda govora i izrazavanja stavova i misljenja a 100% sam bio u pravu - nema smisla, da ne idemo dalje u zakljucke. Nisam prekrsio niti jedan clan ponasanja na forumu - nepravda je ako budem kaznjen za ovaj post sada ili mi neko ponovo obrise post - nema smisla stvarno.</p><p></p><p>"Way to go" je da se clanov post citira i da se argumentovano i naucno potkrepi cinjenicama i demantuje clanovo neznanje i tvrdnje a ne ovako barbarski brisanjem posta, mislim stvarno sta reci dalje...</p><p></p><p>Ako me ubedite u suprotno ja cu da se izvinem sam za svoju glupost i nezanje, opet nema potrebe za brisanjem postova koji ne krse niti jedan clan ponasanja clanova na ovom forumu. Pozdrav od Vestca</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]BUiOHA4G9w0:36[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Veštac, post: 684240, member: 69047"] Ne znam zasto mi je neko obrisao post? To stvarno nema smisla jer je bio apsolutno na mestu - znaci zabranjena mi je sloboda govora i izrazavanja stavova i misljenja a 100% sam bio u pravu - nema smisla, da ne idemo dalje u zakljucke. Nisam prekrsio niti jedan clan ponasanja na forumu - nepravda je ako budem kaznjen za ovaj post sada ili mi neko ponovo obrise post - nema smisla stvarno. "Way to go" je da se clanov post citira i da se argumentovano i naucno potkrepi cinjenicama i demantuje clanovo neznanje i tvrdnje a ne ovako barbarski brisanjem posta, mislim stvarno sta reci dalje... Ako me ubedite u suprotno ja cu da se izvinem sam za svoju glupost i nezanje, opet nema potrebe za brisanjem postova koji ne krse niti jedan clan ponasanja clanova na ovom forumu. Pozdrav od Vestca [MEDIA=youtube]BUiOHA4G9w0:36[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Male kucne carolije - modifikacija grow opreme, ideje i "izumi"
Bottom