Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Male kucne carolije - modifikacija grow opreme, ideje i "izumi"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="superoperater" data-source="post: 666947" data-attributes="member: 43710"><p>Drug, okani se tih kineskih full spektruma jer je to sarena laza.. uzmi slobodno 3000K i ako mozes stavi specifikacije tog planiranog coba da vidimo jel valja..</p><p>Bojim se da si pogresno izbusio panel/hladnjak po sredini, a bas tu trebas staviti cobove. Kontam da bi bilo bolje da si busio uzduzno ali sa strana ili da si makar u sredini ostavio tri prazna mjesta za cobove. Naime, vazno je da cobovi (koji se jako griju) cijelom povrsinom legnu na hladnjak (uz termo pastu ili traku) jer se tako lakse hlade.</p><p>Sretno drug</p><p></p><p>Ps</p><p>Tek sad ugledah da je box isuvise nizak za cob obzirom da se isti drze min na 50 cm visine. </p><p>Imao si light burn i sa e27 ledicama.. mislim da generalno drzis nisko svijetlo.. stoga sad u novom boxu obavezno digni svjetla..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="superoperater, post: 666947, member: 43710"] Drug, okani se tih kineskih full spektruma jer je to sarena laza.. uzmi slobodno 3000K i ako mozes stavi specifikacije tog planiranog coba da vidimo jel valja.. Bojim se da si pogresno izbusio panel/hladnjak po sredini, a bas tu trebas staviti cobove. Kontam da bi bilo bolje da si busio uzduzno ali sa strana ili da si makar u sredini ostavio tri prazna mjesta za cobove. Naime, vazno je da cobovi (koji se jako griju) cijelom povrsinom legnu na hladnjak (uz termo pastu ili traku) jer se tako lakse hlade. Sretno drug Ps Tek sad ugledah da je box isuvise nizak za cob obzirom da se isti drze min na 50 cm visine. Imao si light burn i sa e27 ledicama.. mislim da generalno drzis nisko svijetlo.. stoga sad u novom boxu obavezno digni svjetla.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Male kucne carolije - modifikacija grow opreme, ideje i "izumi"
Bottom