[Madness][Super Hash][Mazar-a][Northern Lights-a][Dark Devil-a](2015)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.182
398
43
Tacna
Evo jedan update nakon dužeg vremena ;)

sve.JPG

dd1.JPG

dd2.JPG

mazar hed.JPG

mazar macro.JPG

NL.JPG

To je to što se tiče dvorišta. Crni đavli mogu komotno pod nož, cijedi se sokić niz hedove, totalno su nabijeni i predivno mirišu. Proizvođač navodi 60 dana od sijanja do branja, meni je danas 62, ali ja ciljam na što jači kaučlok efekt pa ih puštam još 10 dana i onda idu 3 dana u mrak i tek onda pod nož. Mazar piči ko lud predivna biljoza sa hedovima šarenih boja, dok NL taj od pyramida je neki čudan, full ljepljiv, u jednom hedu od dna do vrha stabljike ali podosta prozračan hed.

E sad malo sa sajta slikica;

sh sve.JPG

sh1.JPG

obsession.JPG

Na sajtu sam izgubio dosta biljoza, čak i kad sam u klijanju upotrijebio mrežu nešta je ušlo kroz milimetarski rupicu i precvikao ih. Ostao sam bez Candyja, bez 2 Obsessiona i bez 2 Madnessa. Imam još jednog Madness koji mi sporo napreduje u čaši, nadam se da će živnuti pa će se pridružiti curkama u kavezima. Imam i pokoji NL-a od RQS tek su dan stari, i njih još čekam da ojačaju pa će i oni da se druže sa ostatkom ekipe. Evo i za kraj ovaj full Dark crni Đavo sa sajta;

dd sav crn.JPG

Toliko za sada, uživajte i ja budem uskoro ;)
Peace from
126fs3187425.gif
.

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.182
398
43
Tacna
Neznam ni ja šta ih je, još onaj dan kad sam naslagao čaše, stavio mrežu i tu postao sliku. Još svi rekli oporavit će se to i dođem sutra dan samo stabljikice na 6 biljaka a listovi odkinuti pokraj leže. Ništa nisam našao u tom koritu ni ispod mreže. Neki moj zaključak je da se kroz tako gustu mrežicu može provući jedino neki pauk ili full mala bubica. Bio sam lud kad sam vidio, al prošlo me. Najčudnije što niti jedan od tri super hasha nije bio ni dirnut. Kako god je sretan sam za sad i sa te 4 fotoperiodne + što ću još ubosti taj madness ako krene i još dvije NL pa opet bude dobro za zimnicu :)

• Sviđa mi se
Reactions: vladomar and Stipe

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
mazarčina bas zvjerka od automatika :cool: a ova 2 devila čista egzotika :gled:

htio sam te jos prosle sezone pitat sta ti znaci taj nastavak "-a" kad pises sortu, npr. "mazar-a" ? :D

Neki moj zaključak je da se kroz tako gustu mrežicu može provući jedino neki pauk ili full mala bubica.

mozda cigo od prosle godine?? kroz sezonu dovukao tu hrpu zeljeza, pa zakopava pod zemlju za crne dane. mozda ti je on pregrizo, podlo se nasmijao sebi u brk i briiiiissssssssss????!?

:eek::rolleyes:

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.303
143
Mislin da se više nema šta reć, svi su te nahvalili pa je suvišno da te i ja pohvalim :p ali svejedno :respect:

cak je i @Dzparanoja otkrio svoju romanticnu stranu.. :D

• Sviđa mi se
Reactions: No Joke

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.037
163
Upotrijebi maštu ;) Htio sam reći da si se vjerovatno prepoznala u Divnoj Crnoj Djavolici :) Vjerujem da je tako :D

Kako će mr No izdržati još 10 dana "medj javom i medj snom" :makaze:

• Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.182
398
43
Tacna
jel opet neke zagonetke?

kom+ meni je darkica definitivno biljka br1 sezone 2015. zasad ;)
how it smells?? :)

Hvala Sativa ;) . E što se tiče mirisa zaboravih napomenuti da je vraški intezivan, osjete se na 20-tak metara, a kad sam zabio nos u hed, dva sata mi je ostao miris u nosu. Čak je miris onak neki između mirisa vutre i borovnice. Prilično unusual smell ;) .
Koliko vidim po drugim forumima kažu da je jedna od najneobičnijih sorti za pušiti, to budem uskoro saznao i jedva čekam :D.