Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To je to što se tiče dvorišta. Crni đavli mogu komotno pod nož, cijedi se sokić niz hedove, totalno su nabijeni i predivno mirišu. Proizvođač navodi 60 dana od sijanja do branja, meni je danas 62, ali ja ciljam na što jači kaučlok efekt pa ih puštam još 10 dana i onda idu 3 dana u mrak i tek onda pod nož. Mazar piči ko lud predivna biljoza sa hedovima šarenih boja, dok NL taj od pyramida je neki čudan, full ljepljiv, u jednom hedu od dna do vrha stabljike ali podosta prozračan hed.
E sad malo sa sajta slikica;
Na sajtu sam izgubio dosta biljoza, čak i kad sam u klijanju upotrijebio mrežu nešta je ušlo kroz milimetarski rupicu i precvikao ih. Ostao sam bez Candyja, bez 2 Obsessiona i bez 2 Madnessa. Imam još jednog Madness koji mi sporo napreduje u čaši, nadam se da će živnuti pa će se pridružiti curkama u kavezima. Imam i pokoji NL-a od RQS tek su dan stari, i njih još čekam da ojačaju pa će i oni da se druže sa ostatkom ekipe. Evo i za kraj ovaj full Dark crni Đavo sa sajta;
Toliko za sada, uživajte i ja budem uskoro
Peace from
Problem je u tome što bubice imaju svo vrijeme svijeta da se nekako probiju unutra,ma kako dobra zaštita bila.
Njima se ne žuri
Inače ove cure su ti predivne
Neznam ni ja šta ih je, još onaj dan kad sam naslagao čaše, stavio mrežu i tu postao sliku. Još svi rekli oporavit će se to i dođem sutra dan samo stabljikice na 6 biljaka a listovi odkinuti pokraj leže. Ništa nisam našao u tom koritu ni ispod mreže. Neki moj zaključak je da se kroz tako gustu mrežicu može provući jedino neki pauk ili full mala bubica. Bio sam lud kad sam vidio, al prošlo me. Najčudnije što niti jedan od tri super hasha nije bio ni dirnut. Kako god je sretan sam za sad i sa te 4 fotoperiodne + što ću još ubosti taj madness ako krene i još dvije NL pa opet bude dobro za zimnicu
mozda cigo od prosle godine?? kroz sezonu dovukao tu hrpu zeljeza, pa zakopava pod zemlju za crne dane. mozda ti je on pregrizo, podlo se nasmijao sebi u brk i briiiiissssssssss????!?
Haha, e tarzo pa nije Mazar nego je Mazar-autoflower, "a" ti je skraćeno od toga. Kad bih pisao samo Mazar ili Samo Northern Lights bunio bih većinu jer iste sorte postoje i fotoperiodne
hahaha daaajj nemogu virovatiiii darkica je prelippaaaa!!! i sve ostalo ali nešto predivno kako su diamantići bolje naglašeni na tamnoj podlozi, .. O.O baš egzotika, haha..
Hvala Sativa . E što se tiče mirisa zaboravih napomenuti da je vraški intezivan, osjete se na 20-tak metara, a kad sam zabio nos u hed, dva sata mi je ostao miris u nosu. Čak je miris onak neki između mirisa vutre i borovnice. Prilično unusual smell .
Koliko vidim po drugim forumima kažu da je jedna od najneobičnijih sorti za pušiti, to budem uskoro saznao i jedva čekam .