Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Maćado LED120W karton box 2.0 od Igorčeta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 679700" data-attributes="member: 52412"><p>Obe su zalivene i nahranjene sinoc,a od jutros su osetile prvih 12 sati mraka i nastavljam sa rezimom cvetanja.</p><p>Danas im je 50. dan zivota , a prvi u svichu, ne racunajuci vreme cvetanja zbog pokazivanja pola. Inace je 21. dan od pocetka revegetacije. </p><p>Zuta je dobila 1,5l vode,ona me muci za zalivanje ,kolko sipam,tolko iscuri. Moram kap po kap prvih 10-15 minuta,pa po pola litra na 15 minuta ,da popije cve iz tacne. Dobila je i 4ml plantele list kao i 0,5ml Wuxal cal. Njega sam stavio na sopstvenuodgovornost,bez znanja mentora [USER=42275]@bigeskalibur[/USER] izvinjavam mu se zbog toga. Nece se vise ponoviti.</p><p>Crvenu sam zalio sa 1l vode,bez problema,sve sam sipao skoro u cugu,samo par kapi izaslo u tacnu,zbog brzog sipanja. Ona je dobila 2.5ml plantele list i 0,5Wuxala. Takodje mi je ostalo3-4ml slavola,pa sam i to dodao. Naravno limuntus po potrebi za PH 6,5.</p><p>Inace sam juce pretrazio net o wuxalu i naisao na zanimljive stvari. Ponajvise za povrce,sto se ,do nekle ,uklapa sa potrebama trave.[ATTACH]328635[/ATTACH] cak sam nasao na neke calmag preparate koje se ovde preporucuju sa istim sadrzajem,samo druge razmere. Npr najcesce ima 2N 6-7cal magnezijuma kako gde,negde ga nema. To je 3X vise u wuxalu,preporucuje se 1-2 ml na 1l,folijalno 3. Ja sam dao trecinu doze i sad cekam da prodje jos 15sati da vidim dal im smeta. Za sada su lepo odreagovale,ali da ne baxuziram</p><p>[ATTACH=full]328631[/ATTACH]</p><p>Crvena kao da ne reaguje preterano na presadjivanje ,nastavlja da raste brzo,dok zuta tek sad krece da se siri,od nje se nadam da ce imati dobar vrh.</p><p>Upravo sam namontirao jos jedan vent sa zastitom. Inace koristim mrezu od koje se prave komarnici,ako neko hoce da proba. Ovako mogu da naslonim vent uz biljku,da duva direktno u krosnju gde je gusta suma,a da ne ostetim ni biljku ni vent.Zadnju stranu venta nisam zastitio,za sad nema potrebe,ali u buducnosti boh probao da stavim jedan u sredinu boxa,imedju dve cure.[ATTACH]328633[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]328632[/ATTACH][ATTACH=full]328640[/ATTACH]</p><p>Svetlo sam promenio pa sad imam 114w i to 2x4000k , 4x2700k , 4x3000k. </p><p>Vlaga je sad ispod 30% temperaturu pokusavam da odzim na ispod 29,videcu u buducnosti kako ce biti,kada joj je mrak bez problema 21% vlagu nisam gledao kad je ugaseno svetlo sad u ovom rezimu,ali me i ne zanima,ne mogu vise nikako da uticem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 679700, member: 52412"] Obe su zalivene i nahranjene sinoc,a od jutros su osetile prvih 12 sati mraka i nastavljam sa rezimom cvetanja. Danas im je 50. dan zivota , a prvi u svichu, ne racunajuci vreme cvetanja zbog pokazivanja pola. Inace je 21. dan od pocetka revegetacije. Zuta je dobila 1,5l vode,ona me muci za zalivanje ,kolko sipam,tolko iscuri. Moram kap po kap prvih 10-15 minuta,pa po pola litra na 15 minuta ,da popije cve iz tacne. Dobila je i 4ml plantele list kao i 0,5ml Wuxal cal. Njega sam stavio na sopstvenuodgovornost,bez znanja mentora [USER=42275]@bigeskalibur[/USER] izvinjavam mu se zbog toga. Nece se vise ponoviti. Crvenu sam zalio sa 1l vode,bez problema,sve sam sipao skoro u cugu,samo par kapi izaslo u tacnu,zbog brzog sipanja. Ona je dobila 2.5ml plantele list i 0,5Wuxala. Takodje mi je ostalo3-4ml slavola,pa sam i to dodao. Naravno limuntus po potrebi za PH 6,5. Inace sam juce pretrazio net o wuxalu i naisao na zanimljive stvari. Ponajvise za povrce,sto se ,do nekle ,uklapa sa potrebama trave.[ATTACH]328635[/ATTACH] cak sam nasao na neke calmag preparate koje se ovde preporucuju sa istim sadrzajem,samo druge razmere. Npr najcesce ima 2N 6-7cal magnezijuma kako gde,negde ga nema. To je 3X vise u wuxalu,preporucuje se 1-2 ml na 1l,folijalno 3. Ja sam dao trecinu doze i sad cekam da prodje jos 15sati da vidim dal im smeta. Za sada su lepo odreagovale,ali da ne baxuziram [ATTACH type="full"]328631[/ATTACH] Crvena kao da ne reaguje preterano na presadjivanje ,nastavlja da raste brzo,dok zuta tek sad krece da se siri,od nje se nadam da ce imati dobar vrh. Upravo sam namontirao jos jedan vent sa zastitom. Inace koristim mrezu od koje se prave komarnici,ako neko hoce da proba. Ovako mogu da naslonim vent uz biljku,da duva direktno u krosnju gde je gusta suma,a da ne ostetim ni biljku ni vent.Zadnju stranu venta nisam zastitio,za sad nema potrebe,ali u buducnosti boh probao da stavim jedan u sredinu boxa,imedju dve cure.[ATTACH]328633[/ATTACH] [ATTACH type="full"]328632[/ATTACH][ATTACH type="full"]328640[/ATTACH] Svetlo sam promenio pa sad imam 114w i to 2x4000k , 4x2700k , 4x3000k. Vlaga je sad ispod 30% temperaturu pokusavam da odzim na ispod 29,videcu u buducnosti kako ce biti,kada joj je mrak bez problema 21% vlagu nisam gledao kad je ugaseno svetlo sad u ovom rezimu,ali me i ne zanima,ne mogu vise nikako da uticem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Maćado LED120W karton box 2.0 od Igorčeta
Bottom