Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Lumatek 300w Pro Skywalker Auto,Royal Runtz auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blink" data-source="post: 795725" data-attributes="member: 89942"><p>Dan 77.</p><p>Evo lagano se priblizavamo kraju. Biljke su isprane u ponedjeljak. Drugi put vec nakon toga zalivene vodom. Mislim da za vikend ide vec skidanje. Svi su u istom stadiju sto se tice trihoma pod mikroskopom. </p><p>Temperatura i vlaga u granicama.</p><p>Tenperatura 26-27dnevna nocna 21-22</p><p>Vlagu mi je spasilo hladno vrijeme i snijeg u Alpama. Upalilo se grijanje u zgradi radijator radi bolji poso od odvlazivaca . Vlaga od 43 do 47. Preko noci ide na 49-51najvise kad nema lampe. </p><p>Box izgleda moćno,uzivam otvorit samo da ih gledam.</p><p>Par grana sam skinuo s jedne prosli tjedan da imam sta pusit. Jako lijepo udara al gorka jos od gnojiva jer sam ih prije ispiranje odrezao. </p><p>Planiram utorak jos jedno zalijevanje i ici do run offa. Ako ne onda jos i u cetvrtak ponovit zalijevanje i mislim da je to to. </p><p>Nadam se da ce ovih par dana proci u redu i da sretno prode moj prvi grow. Javljam se jos samo na dan berbe akobogda </p><p>Isto zelim i svima vama. Budite mi zdravo i ugodan vam danasnji dan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blink, post: 795725, member: 89942"] Dan 77. Evo lagano se priblizavamo kraju. Biljke su isprane u ponedjeljak. Drugi put vec nakon toga zalivene vodom. Mislim da za vikend ide vec skidanje. Svi su u istom stadiju sto se tice trihoma pod mikroskopom. Temperatura i vlaga u granicama. Tenperatura 26-27dnevna nocna 21-22 Vlagu mi je spasilo hladno vrijeme i snijeg u Alpama. Upalilo se grijanje u zgradi radijator radi bolji poso od odvlazivaca . Vlaga od 43 do 47. Preko noci ide na 49-51najvise kad nema lampe. Box izgleda moćno,uzivam otvorit samo da ih gledam. Par grana sam skinuo s jedne prosli tjedan da imam sta pusit. Jako lijepo udara al gorka jos od gnojiva jer sam ih prije ispiranje odrezao. Planiram utorak jos jedno zalijevanje i ici do run offa. Ako ne onda jos i u cetvrtak ponovit zalijevanje i mislim da je to to. Nadam se da ce ovih par dana proci u redu i da sretno prode moj prvi grow. Javljam se jos samo na dan berbe akobogda Isto zelim i svima vama. Budite mi zdravo i ugodan vam danasnji dan. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Lumatek 300w Pro Skywalker Auto,Royal Runtz auto
Bottom