Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lumatek 300 PRO, Soma soil, Soma tea, Soma seeds & Beštija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 767741" data-attributes="member: 27487"><p>[USER=33426]@Saša443[/USER] nije calmag 100%, dobile su alge da malo obogatim soil. Mislim da sam dosao do zakljucka sto se desilo. Zemlja je prije jednog zalijevanja bila gotovo suha kao barut a to nije dobro za bakterije u zemlji. Sad pazim da je zemlja uvijek vlazna u odredenom postotku prije zalijevanja ( ne sad mokra kaljuza). To je jako bitno da se odrzava kolinija u ravnotezi da biljka moze crpiti razgradene tvari koje otpusta soil.</p><p></p><p> [USER=69936]@Lovetogrow[/USER] hvala stari, evo stize update.</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(97, 189, 109)">Update br. 9</span></strong></p><p></p><p><span style="color: null">danas je 63 dan starosti i cvjetaju 26 dana. U medu vremenu su dobile dva zalijevanja sa cajem i jednom dodatak hladno presanih algi 15ml po biljci. U pitanju je preprarat od GK-Organics® Seaweed Liquid izvrstan dodatak i 100% organic. Cure se nalaze na kraju cetvrtog tjedna cvjetanja i jos 6 do kraja. Ide to fino za sad i caknu ovoj ranoj fazi trihomi doslovno sjede jedan na drugome. Miris je vec sad odlican, mocan zapravo. Narucio sam par novih stvari za navodnjavanje koje su u dolasku, za sad su stigli novi ringovi drip sistem. Radi se o netbow ringovima za navodnjavanje od 12cm i 4 rupe i 25cm i 8 rupa. Za sad imam ove manje a veliki trebaju jos stici. To je manje vise to. Na kraju bih jos samo pozelio svima koji slave sretan badnjak i ugodne bozicne i novogodisnje dane. </span></p><p><span style="color: null">Sretan Bozic vam zeli Bestija.</span></p><p></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]461470[/ATTACH][ATTACH=full]461471[/ATTACH][ATTACH=full]461472[/ATTACH][ATTACH=full]461473[/ATTACH][ATTACH=full]461474[/ATTACH][ATTACH=full]461475[/ATTACH][ATTACH=full]461476[/ATTACH][ATTACH=full]461477[/ATTACH][ATTACH=full]461479[/ATTACH][ATTACH=full]461480[/ATTACH][ATTACH=full]461481[/ATTACH][ATTACH=full]461482[/ATTACH][ATTACH=full]461483[/ATTACH][ATTACH=full]461484[/ATTACH][ATTACH=full]461485[/ATTACH][ATTACH=full]461486[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 767741, member: 27487"] [USER=33426]@Saša443[/USER] nije calmag 100%, dobile su alge da malo obogatim soil. Mislim da sam dosao do zakljucka sto se desilo. Zemlja je prije jednog zalijevanja bila gotovo suha kao barut a to nije dobro za bakterije u zemlji. Sad pazim da je zemlja uvijek vlazna u odredenom postotku prije zalijevanja ( ne sad mokra kaljuza). To je jako bitno da se odrzava kolinija u ravnotezi da biljka moze crpiti razgradene tvari koje otpusta soil. [USER=69936]@Lovetogrow[/USER] hvala stari, evo stize update. [B][COLOR=rgb(97, 189, 109)]Update br. 9[/COLOR][/B] [COLOR=null]danas je 63 dan starosti i cvjetaju 26 dana. U medu vremenu su dobile dva zalijevanja sa cajem i jednom dodatak hladno presanih algi 15ml po biljci. U pitanju je preprarat od GK-Organics® Seaweed Liquid izvrstan dodatak i 100% organic. Cure se nalaze na kraju cetvrtog tjedna cvjetanja i jos 6 do kraja. Ide to fino za sad i caknu ovoj ranoj fazi trihomi doslovno sjede jedan na drugome. Miris je vec sad odlican, mocan zapravo. Narucio sam par novih stvari za navodnjavanje koje su u dolasku, za sad su stigli novi ringovi drip sistem. Radi se o netbow ringovima za navodnjavanje od 12cm i 4 rupe i 25cm i 8 rupa. Za sad imam ove manje a veliki trebaju jos stici. To je manje vise to. Na kraju bih jos samo pozelio svima koji slave sretan badnjak i ugodne bozicne i novogodisnje dane. Sretan Bozic vam zeli Bestija.[/COLOR] [ATTACH type="full"]461470[/ATTACH][ATTACH type="full"]461471[/ATTACH][ATTACH type="full"]461472[/ATTACH][ATTACH type="full"]461473[/ATTACH][ATTACH type="full"]461474[/ATTACH][ATTACH type="full"]461475[/ATTACH][ATTACH type="full"]461476[/ATTACH][ATTACH type="full"]461477[/ATTACH][ATTACH type="full"]461479[/ATTACH][ATTACH type="full"]461480[/ATTACH][ATTACH type="full"]461481[/ATTACH][ATTACH type="full"]461482[/ATTACH][ATTACH type="full"]461483[/ATTACH][ATTACH type="full"]461484[/ATTACH][ATTACH type="full"]461485[/ATTACH][ATTACH type="full"]461486[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lumatek 300 PRO, Soma soil, Soma tea, Soma seeds & Beštija
Bottom