Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
LSD, Blue Cheese, Critical Kush - LED Hans 180 W (x4) by Sensi Star
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="thc boss" data-source="post: 494991" data-attributes="member: 26097"><p>Problem s tim svim našim amaterskim uzgojima u malim teglama je što ne možemo utvrditi koliko biljka troši kojeg nutrijenta ovisno o svjetlu, temperaturi itd..</p><p>Kad netko ide nešto vani na polje saditi obično odnese uzorak zemlje na analizu i utvrdi koliko čega ima i onog čega nema pognoji točno određenom dozom onog čega fali.</p><p>A kako je i zemlja velika i korjen se može pružati neograničeno tako će biti manje problema tokom uzgoja.</p><p>Mi smo pak osuđeni ko i kolega da kad nastane žutilo, a to je obično nagon duljeg vremena, pa se onda recipročno ne može ni odma vidjeti oporavak, da dodajemo sve i svašta u nadi da će mo spasiti stvar što je dvosjekli mač jer ako dodamo previše nečeg čega već ima onda se mogu zaključati i ove druge stvari.</p><p></p><p>Zato možda bi trebalo nabaviti najbolje zemlju koja je baš namjenjena za marihuanu i probati s njom, ja nisam nikad..Unutra je valjda dodano sve što treba za grow, pa se samo presadi koji put i nije ni potrebno kemijati sa raznim gnojivima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="thc boss, post: 494991, member: 26097"] Problem s tim svim našim amaterskim uzgojima u malim teglama je što ne možemo utvrditi koliko biljka troši kojeg nutrijenta ovisno o svjetlu, temperaturi itd.. Kad netko ide nešto vani na polje saditi obično odnese uzorak zemlje na analizu i utvrdi koliko čega ima i onog čega nema pognoji točno određenom dozom onog čega fali. A kako je i zemlja velika i korjen se može pružati neograničeno tako će biti manje problema tokom uzgoja. Mi smo pak osuđeni ko i kolega da kad nastane žutilo, a to je obično nagon duljeg vremena, pa se onda recipročno ne može ni odma vidjeti oporavak, da dodajemo sve i svašta u nadi da će mo spasiti stvar što je dvosjekli mač jer ako dodamo previše nečeg čega već ima onda se mogu zaključati i ove druge stvari. Zato možda bi trebalo nabaviti najbolje zemlju koja je baš namjenjena za marihuanu i probati s njom, ja nisam nikad..Unutra je valjda dodano sve što treba za grow, pa se samo presadi koji put i nije ni potrebno kemijati sa raznim gnojivima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
LSD, Blue Cheese, Critical Kush - LED Hans 180 W (x4) by Sensi Star
Bottom