Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
LSD, Blue Cheese, Critical Kush - LED Hans 180 W (x4) by Sensi Star
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Triptank" data-source="post: 494948" data-attributes="member: 44738"><p>6,3 je taman ph za zalit biljke, ne kužim zašto dodaješ sodu, još radiš organik. Sve izmedju 6-6,5 je odličan ph i ne bi zbog toga trebalo bit problema.</p><p></p><p>Problem je možda poremećen ph zemlje. To je lako izmjerit, npr namjestiš ph vode na 6 i zalijevaš lagano dok ne procuri. Pokupiš prvi runoff i izmjeriš ph. Ako ti je npr. runoff ph 6,5 to znači da je ph zemlje 7. Ph zemlje je ph runoffa + razlika izmedju početnog ph vode i runoffa, u ovom slučaju / 6,5+0,5 =7. </p><p>Ako si zabrinut, flushaj prvo vodom direkt iz špine dok runoff ne bude bezbojan. Onda 10 litara vode namještenog ph, i onda 5 litara voda+ gnojivo dupla doza. Mene je ta metoda izvukla iz problema više puta, samo ja nisam radio organic, zato nisam siguran dali bi to bilo dobro za tvoj način uzgoja. Sretno !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Triptank, post: 494948, member: 44738"] 6,3 je taman ph za zalit biljke, ne kužim zašto dodaješ sodu, još radiš organik. Sve izmedju 6-6,5 je odličan ph i ne bi zbog toga trebalo bit problema. Problem je možda poremećen ph zemlje. To je lako izmjerit, npr namjestiš ph vode na 6 i zalijevaš lagano dok ne procuri. Pokupiš prvi runoff i izmjeriš ph. Ako ti je npr. runoff ph 6,5 to znači da je ph zemlje 7. Ph zemlje je ph runoffa + razlika izmedju početnog ph vode i runoffa, u ovom slučaju / 6,5+0,5 =7. Ako si zabrinut, flushaj prvo vodom direkt iz špine dok runoff ne bude bezbojan. Onda 10 litara vode namještenog ph, i onda 5 litara voda+ gnojivo dupla doza. Mene je ta metoda izvukla iz problema više puta, samo ja nisam radio organic, zato nisam siguran dali bi to bilo dobro za tvoj način uzgoja. Sretno ! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
LSD, Blue Cheese, Critical Kush - LED Hans 180 W (x4) by Sensi Star
Bottom