Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
LSD, Blue Cheese, Critical Kush - LED Hans 180 W (x4) by Sensi Star
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sensi Star" data-source="post: 482230" data-attributes="member: 54538"><p>Prijatelju, nisam tajkun...radim kod privatnika za placu. Napisao sam prije, ali da ponovim - ovaj setup je slozen sa dijelom novca koji su mi htjeli uzeti ovi lihvari na cesti kada sam od njih htio uzeti ulje za bolesnog clana obitelji. Nisam im dao jer mi je puko film koliko su me htjeli oderati, a koliko sam im vec do sada dao bolje da ne pricam. Odlucio sam sad sve uzeti pod svoju kontrolu.</p><p></p><p>Prvotno sam narucio dva Hansa i kada su stigli cinilo mi se premalo da sve kvalitetno pokriju iako mi je sam Hans rekao da ce dva biti dovoljna za moj box. Naknadno sam narucio jos dva. Vjeruj tesko sam odvojio jos love za ta dva dodatna, ali radi se o zivotu moje zene (evo da vam sad kazem). I sada sam u minusu na tekucem racunu i otplacivat cu te Hansove mjesecima.</p><p></p><p>Ovaj sajt me spasio, jako puno korisnih informacija, ljudi hoce pomoci i ja sam im zahvalan na tome. Sve sam ovdje naucio i jos ucim u hodu.</p><p></p><p>Prije sam svako jutro kada bi se probudio otisao u kupaonu...sad je to grow box. Znam navecer sjediti sa upaljenom pljugom ispred otvorenog boxa i gledati kako biljke rastu. To me opusta.</p><p></p><p>A jesam dusu otvorio.......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sensi Star, post: 482230, member: 54538"] Prijatelju, nisam tajkun...radim kod privatnika za placu. Napisao sam prije, ali da ponovim - ovaj setup je slozen sa dijelom novca koji su mi htjeli uzeti ovi lihvari na cesti kada sam od njih htio uzeti ulje za bolesnog clana obitelji. Nisam im dao jer mi je puko film koliko su me htjeli oderati, a koliko sam im vec do sada dao bolje da ne pricam. Odlucio sam sad sve uzeti pod svoju kontrolu. Prvotno sam narucio dva Hansa i kada su stigli cinilo mi se premalo da sve kvalitetno pokriju iako mi je sam Hans rekao da ce dva biti dovoljna za moj box. Naknadno sam narucio jos dva. Vjeruj tesko sam odvojio jos love za ta dva dodatna, ali radi se o zivotu moje zene (evo da vam sad kazem). I sada sam u minusu na tekucem racunu i otplacivat cu te Hansove mjesecima. Ovaj sajt me spasio, jako puno korisnih informacija, ljudi hoce pomoci i ja sam im zahvalan na tome. Sve sam ovdje naucio i jos ucim u hodu. Prije sam svako jutro kada bi se probudio otisao u kupaonu...sad je to grow box. Znam navecer sjediti sa upaljenom pljugom ispred otvorenog boxa i gledati kako biljke rastu. To me opusta. A jesam dusu otvorio....... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
LSD, Blue Cheese, Critical Kush - LED Hans 180 W (x4) by Sensi Star
Bottom