Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ljetni grow by 0Marac0 (LST + Topp, OG kush & Mataro blue klonovi)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 712122" data-attributes="member: 59027"><p>Update :</p><p>Biljke su u 8. tjednu cvata , ali u 10.na 12/12</p><p>Laughing Buddha #1, najveći u boxu i sa mnogo vrhova.[ATTACH=full]374008[/ATTACH] Biljka je kao stvorena za supercrop, čak je brže rasla, nego ova koju nisam dirao. Elastična, da bi mogao čvor napravit. Obje su 2 puta topirane, a veća uz top, dobijala i supercrop!</p><p>Laughing Buddha #2 nešto malo manja, ali drugačijih vrhova... Obje su prekrivene trihomima i imaju isti miris, ali konfiguracija vrhova je malo drugačija! [ATTACH=full]374009[/ATTACH]</p><p>Žute, istrošene fun listove ne skidam. Kad već vuče hranu iz njih!</p><p>Obje su trenutno na Iguani bloom, Overdriveu i Carboloadu! </p><p>Velika je svako zaljevanje, dobijala punu dozu, nekad i više, ali svejedno žica još... Zato sam na pola cvata, ubacio Iguanu grow,uz bloom, jer je krenula bljedit... </p><p>Mataro blue je praktički pola biljke, jer sam ju prerezao, točno na pola. Ima 8 debelih grana(cola) i tvrdi su vrhovi ko kamen... </p><p>[ATTACH]374012[/ATTACH]. Počeo se sušit predzadnji nod/vrh, misleči da je pljesan(mada vlaga ne prelazi 40%),skinuo sam gornji vrh, da se i on ne posuši. Znam, da se u outu to dešava, da jedan vrh, krene se sušit, a biljke nema nametnike ni pljesan...</p><p>I evo friških slika </p><p>[ATTACH=full]374013[/ATTACH]</p><p>Sve tri u kadru</p><p>[ATTACH=full]374014[/ATTACH]</p><p>Mataro blue, on je imao nekakvu mutaciju. Listovi su spigani i debeli. Da ne znam, kako sam zaljevao, rekao bi da je od viška vode(tako se menifestira na listovima), ali ja pazim da je zemlja suha, čak i da se biljka objesi. Nekad manje, nekad više... </p><p>Uglavnom, nije razočarao! [ATTACH=full]374015[/ATTACH]</p><p>LB#1</p><p>[ATTACH=full]374016[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]374017[/ATTACH]</p><p>LB#2 </p><p>Temp:21-29°</p><p>Vlaga:30-40%</p><p>8.tjedan cvata, lagano ulazi u 9.tjedan</p><p>I na kraju video cijelog growa</p><p>[MEDIA=vimeo]482974104[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 712122, member: 59027"] Update : Biljke su u 8. tjednu cvata , ali u 10.na 12/12 Laughing Buddha #1, najveći u boxu i sa mnogo vrhova.[ATTACH type="full"]374008[/ATTACH] Biljka je kao stvorena za supercrop, čak je brže rasla, nego ova koju nisam dirao. Elastična, da bi mogao čvor napravit. Obje su 2 puta topirane, a veća uz top, dobijala i supercrop! Laughing Buddha #2 nešto malo manja, ali drugačijih vrhova... Obje su prekrivene trihomima i imaju isti miris, ali konfiguracija vrhova je malo drugačija! [ATTACH type="full"]374009[/ATTACH] Žute, istrošene fun listove ne skidam. Kad već vuče hranu iz njih! Obje su trenutno na Iguani bloom, Overdriveu i Carboloadu! Velika je svako zaljevanje, dobijala punu dozu, nekad i više, ali svejedno žica još... Zato sam na pola cvata, ubacio Iguanu grow,uz bloom, jer je krenula bljedit... Mataro blue je praktički pola biljke, jer sam ju prerezao, točno na pola. Ima 8 debelih grana(cola) i tvrdi su vrhovi ko kamen... [ATTACH]374012[/ATTACH]. Počeo se sušit predzadnji nod/vrh, misleči da je pljesan(mada vlaga ne prelazi 40%),skinuo sam gornji vrh, da se i on ne posuši. Znam, da se u outu to dešava, da jedan vrh, krene se sušit, a biljke nema nametnike ni pljesan... I evo friških slika [ATTACH type="full"]374013[/ATTACH] Sve tri u kadru [ATTACH type="full"]374014[/ATTACH] Mataro blue, on je imao nekakvu mutaciju. Listovi su spigani i debeli. Da ne znam, kako sam zaljevao, rekao bi da je od viška vode(tako se menifestira na listovima), ali ja pazim da je zemlja suha, čak i da se biljka objesi. Nekad manje, nekad više... Uglavnom, nije razočarao! [ATTACH type="full"]374015[/ATTACH] LB#1 [ATTACH type="full"]374016[/ATTACH] [ATTACH type="full"]374017[/ATTACH] LB#2 Temp:21-29° Vlaga:30-40% 8.tjedan cvata, lagano ulazi u 9.tjedan I na kraju video cijelog growa [MEDIA=vimeo]482974104[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ljetni grow by 0Marac0 (LST + Topp, OG kush & Mataro blue klonovi)
Bottom