Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ljetni grow by 0Marac0 (LST + Topp, OG kush & Mataro blue klonovi)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 707496" data-attributes="member: 59027"><p>Evo ih u 2.tjednu cvata!</p><p>Laughing Buddha senior[ATTACH=full]367552[/ATTACH]</p><p>I manji Budda, desno... [ATTACH=full]367553[/ATTACH]</p><p>Matoru sam odrezao sve grane. Ostavio 8 glavnih, jer bu malo mjesta, sada kad budde, strechaju.[ATTACH=full]367554[/ATTACH]</p><p>[ATTACH]367555[/ATTACH]</p><p>Mislio sam ga bacit, ali i da dva vrha ostanu, dobro je... Da nisam potrošio mreže za paradajz, raširio bi samo budde i popunili bi box. Ovako ču imat dva harvesta. Za 8 tjedana, pa onda budde!</p><p>Prošli put su strechale do 3,4 tjedna cvata, a cvate oko 12 tjedana.</p><p>Temperature 29° dan</p><p> 22° noč</p><p>Vlaga je oko 50%,ovisi...</p><p>Dobile su prvi put Iguanu bloom, Nirvanu i Carboload uz Piranhu i Tarantulu za korjen...</p><p></p><p>Au, gdje me nađe! </p><p>Sponzor ima orginal cheese i WW</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/original-cheese[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 707496, member: 59027"] Evo ih u 2.tjednu cvata! Laughing Buddha senior[ATTACH type="full" alt="IMG_20201011_112136.jpg"]367552[/ATTACH] I manji Budda, desno... [ATTACH type="full" alt="IMG_20201011_112100.jpg"]367553[/ATTACH] Matoru sam odrezao sve grane. Ostavio 8 glavnih, jer bu malo mjesta, sada kad budde, strechaju.[ATTACH type="full" alt="IMG_20201009_110833.jpg"]367554[/ATTACH] [ATTACH alt="IMG_20201009_110052.jpg"]367555[/ATTACH] Mislio sam ga bacit, ali i da dva vrha ostanu, dobro je... Da nisam potrošio mreže za paradajz, raširio bi samo budde i popunili bi box. Ovako ču imat dva harvesta. Za 8 tjedana, pa onda budde! Prošli put su strechale do 3,4 tjedna cvata, a cvate oko 12 tjedana. Temperature 29° dan 22° noč Vlaga je oko 50%,ovisi... Dobile su prvi put Iguanu bloom, Nirvanu i Carboload uz Piranhu i Tarantulu za korjen... Au, gdje me nađe! Sponzor ima orginal cheese i WW [URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/original-cheese[/URL] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ljetni grow by 0Marac0 (LST + Topp, OG kush & Mataro blue klonovi)
Bottom