Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ljetni grow by 0Marac0 (LST + Topp, OG kush & Mataro blue klonovi)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 697903" data-attributes="member: 70695"><p>Da, ovaj ne zaostaje puno, ali po cvijetovima bi rekao da mu fali tjedan dana da budu iste veličine kao NL. Neznam, čudan mi je skroz taj OG od Humbolta. Ono šta si reko da ode na spavanje 3...4 sata prije gašenja svijetla... to radi samo u vegetaciji kolko sam skužio. Sada sam ga približio lampi da ispitam jel mu smeta pa vidim da ne. Znači u cvijetanju valjda ne smeta? I raste, ne stoji. Valjda je ok. </p><p>Ali grane isto...tanke tanke... vent po boxu udara punom brzinom, ali to za njegove grane valjda ne vrijedi. Nikako da očvrsnu i treba već sada polako početi vezati.</p><p>Još uz to sve sam pomislio pošto su mu listovi jake tamne zelene boje da je nastupila toksičnost dušikom. Nije nigdje bio pecnut ni ništa tako da je valjda takav.</p><p>Majka ovog klona nije ni došla do kraja pošto su mi uletjeli poleni u box pa je doslovno bila majka. Skinuta je 3...4 tjedna prije pa nisam doživio taj kraj. Baš me zanima sada kako će ovaj završiti.</p><p></p><p>Ali znam samo da taj neću više pikat sigurno. I neznam kakvo je sjeme Og-a od druge banke. Jel ima isto takve mane? Sviđa mi se i okus i miris i puno ulja dobijem od njega pa bi volio opet OG samo druge banke AKO nema ovakvih zahebancija sa njim.</p><p></p><p>A pH metar ni ja sada ne koristim pošto gnojiva naštelaju baš kako treba. Koristim ga u vege par puta čisto za provjeru di sam i šta sam. </p><p>Koristim ga eventualno za mjerenje runoffa ako vidim kakva prženja i sl. Više mi koristi EC metar nego pH. Točno znam kolko gnojiva dodati po fazi rasta. I kad izmjeriš ulaz i runoff znaš točno kako zalijevati idući put i koliko nutrijenata. Pratim tablicu doziranja za našu biljozu, malo proučim strain i onda sam na konju. Znam da ako jedan ždere više da na tablici malo podignem nutrijente i obrnuto.</p><p>Otkad tako radim, nema problema. Bitno je samo runoff provjeriti tu i tamo i voziii....</p><p></p><p>Ove tvoje su čudo. Svaka čast! Nadam se da će i ovaj moj izgurati hehe...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 697903, member: 70695"] Da, ovaj ne zaostaje puno, ali po cvijetovima bi rekao da mu fali tjedan dana da budu iste veličine kao NL. Neznam, čudan mi je skroz taj OG od Humbolta. Ono šta si reko da ode na spavanje 3...4 sata prije gašenja svijetla... to radi samo u vegetaciji kolko sam skužio. Sada sam ga približio lampi da ispitam jel mu smeta pa vidim da ne. Znači u cvijetanju valjda ne smeta? I raste, ne stoji. Valjda je ok. Ali grane isto...tanke tanke... vent po boxu udara punom brzinom, ali to za njegove grane valjda ne vrijedi. Nikako da očvrsnu i treba već sada polako početi vezati. Još uz to sve sam pomislio pošto su mu listovi jake tamne zelene boje da je nastupila toksičnost dušikom. Nije nigdje bio pecnut ni ništa tako da je valjda takav. Majka ovog klona nije ni došla do kraja pošto su mi uletjeli poleni u box pa je doslovno bila majka. Skinuta je 3...4 tjedna prije pa nisam doživio taj kraj. Baš me zanima sada kako će ovaj završiti. Ali znam samo da taj neću više pikat sigurno. I neznam kakvo je sjeme Og-a od druge banke. Jel ima isto takve mane? Sviđa mi se i okus i miris i puno ulja dobijem od njega pa bi volio opet OG samo druge banke AKO nema ovakvih zahebancija sa njim. A pH metar ni ja sada ne koristim pošto gnojiva naštelaju baš kako treba. Koristim ga u vege par puta čisto za provjeru di sam i šta sam. Koristim ga eventualno za mjerenje runoffa ako vidim kakva prženja i sl. Više mi koristi EC metar nego pH. Točno znam kolko gnojiva dodati po fazi rasta. I kad izmjeriš ulaz i runoff znaš točno kako zalijevati idući put i koliko nutrijenata. Pratim tablicu doziranja za našu biljozu, malo proučim strain i onda sam na konju. Znam da ako jedan ždere više da na tablici malo podignem nutrijente i obrnuto. Otkad tako radim, nema problema. Bitno je samo runoff provjeriti tu i tamo i voziii.... Ove tvoje su čudo. Svaka čast! Nadam se da će i ovaj moj izgurati hehe... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ljetni grow by 0Marac0 (LST + Topp, OG kush & Mataro blue klonovi)
Bottom