Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lindine Amnesie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 740311" data-attributes="member: 59027"><p>U ovom malom boxiću, probao sam automata. Ali, premali je za jednu dobru biljku.[ATTACH=full]413488[/ATTACH]Ovom je bio zadnji izlazak iz boxa, jer ga ne mogu dobit nazad, unutra. A još se napunio... Ovako 2 na 12/12,odmah čim se prime(klonovi) i dobijem za gušt i za experimentiranje, mada sam se već ispucao, pa mi je veči gušt, imat više strainova. Razmišljam, da ostavim ovaj m² i po 9 biljaka, odmah na 12/12,jer razgranaju se dosta, da ispuni box!</p><p>[ATTACH=full]413485[/ATTACH] [ATTACH]413486[/ATTACH] [ATTACH]413487[/ATTACH] </p><p>Ova dva sam, još rezao, da bi stali u 40×40,s time da nemam tako slabo svjetlo. 2 alustripa po 60w su previše, sad je Bestva elite 600 samo na bloom modu i to funkcionira! </p><p>Sad su se krenuli punit. U istom su tjednu, kao i Amnesie (5.tjedan). </p><p>Ukucaj New York City auto u galeriju i sve je tamo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 740311, member: 59027"] U ovom malom boxiću, probao sam automata. Ali, premali je za jednu dobru biljku.[ATTACH type="full"]413488[/ATTACH]Ovom je bio zadnji izlazak iz boxa, jer ga ne mogu dobit nazad, unutra. A još se napunio... Ovako 2 na 12/12,odmah čim se prime(klonovi) i dobijem za gušt i za experimentiranje, mada sam se već ispucao, pa mi je veči gušt, imat više strainova. Razmišljam, da ostavim ovaj m² i po 9 biljaka, odmah na 12/12,jer razgranaju se dosta, da ispuni box! [ATTACH type="full"]413485[/ATTACH] [ATTACH]413486[/ATTACH] [ATTACH]413487[/ATTACH] Ova dva sam, još rezao, da bi stali u 40×40,s time da nemam tako slabo svjetlo. 2 alustripa po 60w su previše, sad je Bestva elite 600 samo na bloom modu i to funkcionira! Sad su se krenuli punit. U istom su tjednu, kao i Amnesie (5.tjedan). Ukucaj New York City auto u galeriju i sve je tamo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lindine Amnesie
Bottom