Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lemon kush - 250w mh-hps / frizider box
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 627745" data-attributes="member: 42275"><p>68 dan cvetanja</p><p>temp.19-29</p><p>vlaga.25-30%</p><p>Ovaj limun je bas postao naporan,ali sam ocekivao to,prevladava neki sativa gen i produzice mi cvetanje to je ocigledno.Pistili se tek po negde poceli da tamne tako da nisam trihome ni gledao ima sigurno da pici jos 2 nedelje.Prehrana je sad na fuulu ne stedim je vise od danas cu booster duplu dozu da pocnem i malo jaci unos p+.U medju vremenu dobila cistu vodu sa malo cal-mag i s.vitom pa onda 70% doze prehrane i danas ide pun gas prehrane sa 4L vode a doze ce izgledati ovako.</p><p>bloom 20ml</p><p>booster 15ml</p><p>p+ 15ml</p><p>s.vit jedna kap</p><p>slavol 30ml</p><p>cal-mag 5ml</p><p>Do kraje ce ici sve prehrana nema vise ciste vode sta je pila pilaje sad nek drzi gace,planiram jos 4 puta za redom sa ovim danas zalivanjem da joj dan prehrane sta fuul dozom dva puta i dva puta 50% doze i posle toga cu je ostaviti na miru sa cistom vodom da se malo ispere i da lepsi dim bude da ne pusim Hesi.Eto to je neki plan pa cemo videti.</p><p>[ATTACH=full]262122[/ATTACH][ATTACH=full]262120[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 627745, member: 42275"] 68 dan cvetanja temp.19-29 vlaga.25-30% Ovaj limun je bas postao naporan,ali sam ocekivao to,prevladava neki sativa gen i produzice mi cvetanje to je ocigledno.Pistili se tek po negde poceli da tamne tako da nisam trihome ni gledao ima sigurno da pici jos 2 nedelje.Prehrana je sad na fuulu ne stedim je vise od danas cu booster duplu dozu da pocnem i malo jaci unos p+.U medju vremenu dobila cistu vodu sa malo cal-mag i s.vitom pa onda 70% doze prehrane i danas ide pun gas prehrane sa 4L vode a doze ce izgledati ovako. bloom 20ml booster 15ml p+ 15ml s.vit jedna kap slavol 30ml cal-mag 5ml Do kraje ce ici sve prehrana nema vise ciste vode sta je pila pilaje sad nek drzi gace,planiram jos 4 puta za redom sa ovim danas zalivanjem da joj dan prehrane sta fuul dozom dva puta i dva puta 50% doze i posle toga cu je ostaviti na miru sa cistom vodom da se malo ispere i da lepsi dim bude da ne pusim Hesi.Eto to je neki plan pa cemo videti. [ATTACH=full]262122[/ATTACH][ATTACH=full]262120[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lemon kush - 250w mh-hps / frizider box
Bottom