Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lemon kush - 250w mh-hps / frizider box
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 617713" data-attributes="member: 42275"><p>Vanredni updejt.</p><p>Zbog trenutne pozitivne situacije u boxu resio sam da danas kliknem na 12/12.Plan je bio da prebacim za 5 dana ali vec danas sam prezadovoljan rastom i formiranjem biozice.Treba uzeti u obzir da imam odredjeni rok do kada trebam da zavrsim grow pa je i to malo uticalo na ranije prebacivanja jer moram da vec krajem februara oslobodim grow-room jer mi je ta prostorija potrebna za neke druge stvari.Promenio sam sijalicu [ATTACH]249304[/ATTACH] [ATTACH]249313[/ATTACH],ova sijalica ima 32.000 lumena u odnosu na mh ima 10.000lum vise pa sam opet spustio pot odnosno visina vrhova mi je sad na 40cm od lampe.Takodje povecam vodu danas na 1,8l i dobice punu dozu fitoferta 5ml npk 12-4-6+15ml SV,danasnje zalivanje cu preskociti supervit posto sam ga davao od pocetka bez prestanka i sto se tice prehrane za vege ovo danas zadnje dodavanje od sledeceg zalivanje ide Hesi po preporucenoj dozi,stim da cu root dodavati jos dva ili tri zalivanja i onda i njega polako izbaciti iz upotrebe a uvesti u pricu carboload svako zalivanje po 70% doze.Sto se tice uslova rekao bih da je sve blizu idealnog bar se trudim da budem bluzu temp.26-19 vlaga 25%-45%,ona grejalica radi za sada super ne susi listove i relativno kratko se pali tako da videcu sad kako ce biti kad krene tranzicija u cvatu i krene masa.Po mojim nekim procenama ona je popunila vec 70% boxa evo slika pa vi procenite [ATTACH]249311[/ATTACH] [ATTACH]249312[/ATTACH] mislim da nisam prerano kliknuo.Eto to je za sada to, sledeci up ce biti za 4-5 dana cisto da uporedim kako napreduje.</p><p>[ATTACH=full]249310[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]249308[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]249301[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 617713, member: 42275"] Vanredni updejt. Zbog trenutne pozitivne situacije u boxu resio sam da danas kliknem na 12/12.Plan je bio da prebacim za 5 dana ali vec danas sam prezadovoljan rastom i formiranjem biozice.Treba uzeti u obzir da imam odredjeni rok do kada trebam da zavrsim grow pa je i to malo uticalo na ranije prebacivanja jer moram da vec krajem februara oslobodim grow-room jer mi je ta prostorija potrebna za neke druge stvari.Promenio sam sijalicu [ATTACH]249304[/ATTACH] [ATTACH]249313[/ATTACH],ova sijalica ima 32.000 lumena u odnosu na mh ima 10.000lum vise pa sam opet spustio pot odnosno visina vrhova mi je sad na 40cm od lampe.Takodje povecam vodu danas na 1,8l i dobice punu dozu fitoferta 5ml npk 12-4-6+15ml SV,danasnje zalivanje cu preskociti supervit posto sam ga davao od pocetka bez prestanka i sto se tice prehrane za vege ovo danas zadnje dodavanje od sledeceg zalivanje ide Hesi po preporucenoj dozi,stim da cu root dodavati jos dva ili tri zalivanja i onda i njega polako izbaciti iz upotrebe a uvesti u pricu carboload svako zalivanje po 70% doze.Sto se tice uslova rekao bih da je sve blizu idealnog bar se trudim da budem bluzu temp.26-19 vlaga 25%-45%,ona grejalica radi za sada super ne susi listove i relativno kratko se pali tako da videcu sad kako ce biti kad krene tranzicija u cvatu i krene masa.Po mojim nekim procenama ona je popunila vec 70% boxa evo slika pa vi procenite [ATTACH]249311[/ATTACH] [ATTACH]249312[/ATTACH] mislim da nisam prerano kliknuo.Eto to je za sada to, sledeci up ce biti za 4-5 dana cisto da uporedim kako napreduje. [ATTACH=full]249310[/ATTACH] [ATTACH=full]249308[/ATTACH] [ATTACH=full]249301[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lemon kush - 250w mh-hps / frizider box
Bottom