Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lemon kush - 250w mh-hps / frizider box
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 615223" data-attributes="member: 42275"><p>27 dan</p><p>temp.27c-20c</p><p>vlaga 25%-40%</p><p>Da zabelezim danasnje presadjivanje u finalni pot od 16-18l,zamlja florabela zuta.Zalivena je sa 0,75l vode i 5ml roota+10ml slavola+supervit .Od prehrane planiram tek sledece zalivanje pola doze samo.Topiranje cu kasnije da uradim ne zelim jos nikakav veci stres da joj zadajem.Oporavila se dobro to sam i ocekivao,jer ovaj limun radim vec ne koliko puta i svasta sam prosao sa njim u uzgoju.Tako da mogu reci otporan strajn i lak za uzgoj.Jedino sto mi se ne svidja kod ovog limuna je to sto im cvetovi znaju biti meki i prozracni na kraju,nisu ono nabijeni i tvrdi.Koren je stigao vec do dna pota[ATTACH]246100[/ATTACH] i to samo za 9 dana,tako da sam je presadio u pravom momentu.</p><p>[ATTACH=full]246102[/ATTACH][ATTACH=full]246103[/ATTACH][ATTACH=full]246105[/ATTACH][ATTACH=full]246107[/ATTACH][ATTACH=full]246108[/ATTACH][ATTACH=full]246109[/ATTACH][ATTACH=full]246110[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 615223, member: 42275"] 27 dan temp.27c-20c vlaga 25%-40% Da zabelezim danasnje presadjivanje u finalni pot od 16-18l,zamlja florabela zuta.Zalivena je sa 0,75l vode i 5ml roota+10ml slavola+supervit .Od prehrane planiram tek sledece zalivanje pola doze samo.Topiranje cu kasnije da uradim ne zelim jos nikakav veci stres da joj zadajem.Oporavila se dobro to sam i ocekivao,jer ovaj limun radim vec ne koliko puta i svasta sam prosao sa njim u uzgoju.Tako da mogu reci otporan strajn i lak za uzgoj.Jedino sto mi se ne svidja kod ovog limuna je to sto im cvetovi znaju biti meki i prozracni na kraju,nisu ono nabijeni i tvrdi.Koren je stigao vec do dna pota[ATTACH]246100[/ATTACH] i to samo za 9 dana,tako da sam je presadio u pravom momentu. [ATTACH=full]246102[/ATTACH][ATTACH=full]246103[/ATTACH][ATTACH=full]246105[/ATTACH][ATTACH=full]246107[/ATTACH][ATTACH=full]246108[/ATTACH][ATTACH=full]246109[/ATTACH][ATTACH=full]246110[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Lemon kush - 250w mh-hps / frizider box
Bottom