Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Legalizacija marihuane u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dexor" data-source="post: 564711" data-attributes="member: 61369"><p>[USER=54798]@Psy013[/USER] vjerujem da će se pola foruma složiti samnom, Svi bi mi voljeli živjeti, gdje smo rođeni sa ljudima na koje smo navikli. Da su to ljudi. Normalni. </p><p>Da im "Volim svoje, poštujem tuđe" nije samo fraza. Već da se tako i ponašaju.</p><p>Ja ne prozivam nikog iz okoline što se oženio ovim/ovom, što pije. što se oblači ovako ili onako. Što ima dest mačaka ili pasa.</p><p>Ali u mojoj sredini je sve bitno i sve se zna, u oči te gleda i sa tobom ljepo priča. ko da ti je brat a iza leđa čuješ "da si ovakav, onakav.</p><p>Tako da buraz idi, jebg neće ti ni tamo biti lako. Živio sam vani,</p><p>gdje je teže naći nekog ko nepuši nego ko puši marihuanu, ali sam se uvjek osjećao kao da ne pripadam tu. </p><p>Nisu me nikad prihvatili kao svog, već sam im uvjek bio "Yugo" i manje vrijedan. Neka sam znao bolje raditi sve od njih. </p><p>"Ali meni je u glavi uvjek ista slika isti fleš, stara kuća, mala bašča i u bašči jugo 45" (Z.P.)</p><p>Kad bi je legalizirali kod nas, nebi ja nikud. ma fuck the many....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dexor, post: 564711, member: 61369"] [USER=54798]@Psy013[/USER] vjerujem da će se pola foruma složiti samnom, Svi bi mi voljeli živjeti, gdje smo rođeni sa ljudima na koje smo navikli. Da su to ljudi. Normalni. Da im "Volim svoje, poštujem tuđe" nije samo fraza. Već da se tako i ponašaju. Ja ne prozivam nikog iz okoline što se oženio ovim/ovom, što pije. što se oblači ovako ili onako. Što ima dest mačaka ili pasa. Ali u mojoj sredini je sve bitno i sve se zna, u oči te gleda i sa tobom ljepo priča. ko da ti je brat a iza leđa čuješ "da si ovakav, onakav. Tako da buraz idi, jebg neće ti ni tamo biti lako. Živio sam vani, gdje je teže naći nekog ko nepuši nego ko puši marihuanu, ali sam se uvjek osjećao kao da ne pripadam tu. Nisu me nikad prihvatili kao svog, već sam im uvjek bio "Yugo" i manje vrijedan. Neka sam znao bolje raditi sve od njih. "Ali meni je u glavi uvjek ista slika isti fleš, stara kuća, mala bašča i u bašči jugo 45" (Z.P.) Kad bi je legalizirali kod nas, nebi ja nikud. ma fuck the many.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Legalizacija marihuane u Srbiji
Bottom