Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="COM5" data-source="post: 713807" data-attributes="member: 74997"><p>Koliko sam ja primjetio na forumu i poučen vlastitim iskustvom odgovor je ne.</p><p></p><p>Recimo ja sam nedavno uzgajao Quick One Auto od RQS sa Terra Magma zemljom sa Plantella Cvijet gnjojivom i ispala mi je biljka identično kao kod frenda koji koristi Mars rasvjetu (nezz koliko watti). Oboje smo imali isti setup samo razliku u rasvjeti, ja sam koristio E27 led a on mars profi rasvjetu.</p><p></p><p>Dim je isti i biljke su nam bile identične. Njegova je produzila par dana od moje ali mislin da je to više zbog toga šta nije ima vrimena da je skine prije. </p><p></p><p>EDIT: </p><p></p><p>Po meni je najveći problem što kada radimo vlastite E27 led panele falijemo razmak između žarulja pa stvaramo hotspotove i što nemamo neke upute na kojoj udaljenosti držat biljku pa napravimo burnove u početku dok se ne uhodamo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="COM5, post: 713807, member: 74997"] Koliko sam ja primjetio na forumu i poučen vlastitim iskustvom odgovor je ne. Recimo ja sam nedavno uzgajao Quick One Auto od RQS sa Terra Magma zemljom sa Plantella Cvijet gnjojivom i ispala mi je biljka identično kao kod frenda koji koristi Mars rasvjetu (nezz koliko watti). Oboje smo imali isti setup samo razliku u rasvjeti, ja sam koristio E27 led a on mars profi rasvjetu. Dim je isti i biljke su nam bile identične. Njegova je produzila par dana od moje ali mislin da je to više zbog toga šta nije ima vrimena da je skine prije. EDIT: Po meni je najveći problem što kada radimo vlastite E27 led panele falijemo razmak između žarulja pa stvaramo hotspotove i što nemamo neke upute na kojoj udaljenosti držat biljku pa napravimo burnove u početku dok se ne uhodamo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom