Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nik_Praskaton" data-source="post: 632447" data-attributes="member: 61970"><p>Pozdrav svima!</p><p>Krenuo bih u avanturu indoor sađenja pa mi treba pokoji savjet od vas iskusnijih. Naime, grow box je skoro pa gotov(stavim slike dns ili sutra kad ga zavrsim) unutrašnjih dimenzija 50*60*120cm obložen s mylar folijom sa svih strana. Biti će na skrivenom mjestu stoga sam odlučio od rigipsa i stiropora napraviti vanjski dio i srediti to kao da je neki ormar ili sl zbog stealth-a. Stiropor ide zbog razloga sto ce box biti u podrumu koji je od 12-15 temperatura uz 50% vlage. Imam pineapple express auto(GH seeds) koji je u malom pot-u, iznikao 01.04.2019 i čeka presađivanje, te anubis auto(pyramid seeds) koji još čeka sađenje. Puno sam pročitao tema ovdje ali nikako ne nađoh nekog tko je imao te strainove na led žaruljama i kako se ponašaju s tom vrstom rasvjete. Treba mi savjet jel mogu ta dva straina uzgojiti u tim dimenzijama boxa, u 10L potovima oba ,te jel mi treba training lst i sl. zbog visine. Mislio sam napraviti panel za led zarulje 30*40cm s 9 raspoređenih led žarulja razdaljine od 15-20 cm između svake. Za početak sam mislio dvije 6500k i jednu 2700k u fazi veganja te ću s vremenom dodavati 6500 i 2700 pa sa prelaskom na cvijetanje lagano mijenjati 6500k za 2700k do kraja. Sad me zanima vaše mišljenje, dali da uzimam ove od 10w ili manje, s obzirom da nemam baš puno mjesta za manevar što se visine boxa tiče? Eventualno za nedostatak lumena mogu staviti dvije ili četiri cfl-ke tik iznad biljki kad budu male pa onda maknuti ili rasporediti na bočne strane kad se lisna masa raširi. U deskripcijama strainova su visine od 80cm do 120 za oba(vjerovatno ovisi o veličini pota i naravno uvjetima koje im napravim), pa pomislih uz pravi trening da bi se moglo to izvesti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nik_Praskaton, post: 632447, member: 61970"] Pozdrav svima! Krenuo bih u avanturu indoor sađenja pa mi treba pokoji savjet od vas iskusnijih. Naime, grow box je skoro pa gotov(stavim slike dns ili sutra kad ga zavrsim) unutrašnjih dimenzija 50*60*120cm obložen s mylar folijom sa svih strana. Biti će na skrivenom mjestu stoga sam odlučio od rigipsa i stiropora napraviti vanjski dio i srediti to kao da je neki ormar ili sl zbog stealth-a. Stiropor ide zbog razloga sto ce box biti u podrumu koji je od 12-15 temperatura uz 50% vlage. Imam pineapple express auto(GH seeds) koji je u malom pot-u, iznikao 01.04.2019 i čeka presađivanje, te anubis auto(pyramid seeds) koji još čeka sađenje. Puno sam pročitao tema ovdje ali nikako ne nađoh nekog tko je imao te strainove na led žaruljama i kako se ponašaju s tom vrstom rasvjete. Treba mi savjet jel mogu ta dva straina uzgojiti u tim dimenzijama boxa, u 10L potovima oba ,te jel mi treba training lst i sl. zbog visine. Mislio sam napraviti panel za led zarulje 30*40cm s 9 raspoređenih led žarulja razdaljine od 15-20 cm između svake. Za početak sam mislio dvije 6500k i jednu 2700k u fazi veganja te ću s vremenom dodavati 6500 i 2700 pa sa prelaskom na cvijetanje lagano mijenjati 6500k za 2700k do kraja. Sad me zanima vaše mišljenje, dali da uzimam ove od 10w ili manje, s obzirom da nemam baš puno mjesta za manevar što se visine boxa tiče? Eventualno za nedostatak lumena mogu staviti dvije ili četiri cfl-ke tik iznad biljki kad budu male pa onda maknuti ili rasporediti na bočne strane kad se lisna masa raširi. U deskripcijama strainova su visine od 80cm do 120 za oba(vjerovatno ovisi o veličini pota i naravno uvjetima koje im napravim), pa pomislih uz pravi trening da bi se moglo to izvesti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Led sijalice (žarulje) E27
Bottom