sto ne obidjes malo radnje u okolini,u mom malom gradu vec se ima naci raznih proizvodjaca,jacina,temperature boje.. ja bi se drzao provjerenih K,eno grisnak samo sa 2700 odradio za medalju..uzmi ti pilu i busilicu,pa je lako kasnije uvrnuti sijaliceBaš gledam na njihovoj stranici
To ti je neko generalno pravilo za COB u otvorenom prostoru...za žarulje bi to bilo nekih 50w otprilike po 30x30 gledajući po efikasnostipravilo 32w led rasvjete "per square foot"(30x30cm).
vrijedi li to?
Tako proizvođači pišu ali kvalitetno pokrivanje nije veće od 120. Stavi jednu sijalicu pored samog zida u mračnoj sobi uključi pa ćeš i sam videti kakav je intezitet svetla.ako je kut padanja svjetla 200 stupnjeva
Polako sa to piljenje, narodna kaže dvaput meri jednom seci. Šalim se! Ali razmišljaš dobro a to je i korisno svima. Dobro si proučio oko snage i potpuno se slažem. Da sam na tvom mestu ja bi izabrao opciju 15kom x 12w, više nego dovoljno, imaćeš i dobru visinu u boksu. Što se tiče boje 4000k je naj učinkovitija po količini crvenog i plavog spektra. Razmisli o nabavci neke led grow žarule e 27 sa nekok kineskog sajta nije skupo a korisno je, pa je zameni sa običnom. Svi su ti dali okvirno dobre savete na tebi je da izmeriš pa seci, nema tu nekog tvrdog standarda, sve će to dati dobre rezultate. Želim ti brz i ugodan opravak pa na jesen da grovamo zajedno sa novim boksovima!oću pilu i bušilicu u ruke uzeti.....